Kuidas seda kanda?

1. Üle võlli

Miks mitte olla pealaest jalatallani riietatud mehelikku ülikonda? Pane juuksed rangelt soengusse ning täienda välimust iseloomukate ja võimukate aksessuaaridega. Tuju järgi vali jalanõudeks lihtsad valged tennised, kõrge kontsaga nahksaapad või maskuliinse disainiga madalad kingad. Kui soovid välimusele lisada seksikust, nööbi pintsaku all olev valge või julget tooni triiksärk avaralt lahti.

Näitlejanna ja stiiliikoon Blake Lively jäi augustikuus Manhattanil kaamerate ette sügistalve lemmikmaterjalis – sametis! Valguse käes mänglev kangas lisab mehelikule disainile peenust ja glamuuri ning hoiab keha soojas, kui külm ründab. Sinna peale sobib ideaalselt veel üks sametjakk.

2. Õrn kohtub tugevaga

Sobita oma naiselik ja lendlev kleit kokku ülisuure range pintsakuga. See on hea võimalus oma lillelist lemmikkleiti ka sügisel kanda. Lisa peale suursugune vintage-pandlaga vöö ning sobita juurde mänglevad kõrvarõngad. Keskmise pikkusega kleidiga koos võib praeguse ilmaga julgelt kanda põlvini ulatuvaid saapaid.

Christian Dior Cruise 2018. Kui tüllseelik tundub muidu täis-kasvanute seljas lapsik, siis sellise detektiivi-riietusega juba mööda ei pane!

3. Tasakaalustavad aksessuaarid

Tasakaalusta tõsise moega mehelikku riietust luksuslike aksessuaaridega. Vali range kostüümi juurde sädelevad ja suured kõrvarõngad, ornamendiga käekott või kivikestega kaunistatud ja sillerdavad saapad. Lisakoguse glamuuri annavad toonitud klaasidega päikeseprillid. Pintsaku alla pane pitspluus või läbikumav bralette ning õhtused üritused on sinu päralt!