Carolina Herrera tänavuse kevad- ja suvemoe mustvalgel kleidil on 1980-ndate mõjutused ning paljudest põlatud puhvkäised ja suured täpid. Läbimõeldud kooslusena näeb see šikk välja.

Lennukad täpid on sokutanud end nii moelavale kui ka tänavapilti, küll valades kanga mustriga üle, küll ilmudes detailidele ja aksessuaaridele.

Selle suve festivalidel teeb ilma läbipaistev, õhuline ja lennukas kangas. Alla sobita tagasihoidlik pesu, aga kui soovid tähelepanu, mängi värvidega.

Kindlasti ei kao kuhugi ka klassikaline mustvalge täpimuster, aga julgemad lasevad end üle kallata vikerkaarevärvidel.

Donna Nordica kollektsioonist „Teele” leiab mugava igapäevase kleidi, mida on hea kanda tööl ja kohtumistel. Vabal ajal sobita täpikleit ketside ja nahktagiga ning lisa naiselikkust valgete kingade ja pika trentšmantliga.

On aeg välja otsida vanaemalt päritud puhvkäistega ja eest nööbitav pluus või romantiline õhuline dekolteed paljastav kleit ning tellida netipoest täpilisi kingi.

Moelooja Christian Wijnants teab, et moemaailma lemmikute hulka kuulub sinimustvalge kooslus. Eriti praktiline on kleit-tuunika, mida saab kanda suveõhtutel kleidina või argipäeval laiade pükstega.

Innukad suplevad juba mõnda aega täpilises trikoos ja on ostnud kappi suve ootama värvilised bikiinid. Tervitatav on igas rütmis täpimuster ja igas suuruses mummud.

Beatrice’i loodud kimono on universaalne nii jahedateks suveõhtuteks kui ka talvisteks pidudeks. Oranž sametrõivas toimib teiste riiete peal sooja ja värvi lisava elemendina. Talvel kanna kimonot õhtusel peol kleidina.
Pariisi moenädalal suundusid Chaneli moodi vaatama sellised daamid. Metallikukarva nahktagisid sobitatakse sel kevadel pea iga asjaga, aga pildil püüavad eriti pilku seelikud. Sulgedega ehituna saab täpiline mustvalge hoopis uue näo.

Kodumaine moemaja Mammu Couture austab romantilisi täppe ja kasutab neid nii kleitidel kui ka pluusidel. Läbipaistev ja õrn pluus rõhutab naiselikkust.