1. Balenciaga

Uue hooaja suurimaks trendiks saab leopardimustri tagasitulek. Täpilisele kaslasele lisaks hiilivad moeareenile tiiger, sebra ja püüton. Klassikalisele prindile annavad värske hingamise valged kingad, saapad ja aksessuaarid.

1. Dolce & Gabbana

2. PEEGELLÄIKIV VINÜÜL

2. Marni

BDSM ja küberfuturism põimuvad pimedama hooaja saabumisel ühte, moodustades justkui Matrixi filmivõtetelt laenatud vinüülmantli. Ei ole sugugi juhus, et mitmete butiikide vaateaknad meenutavad nüüd hoiatava 18+-kleepsuga poode. Astu aga julgelt sisse, sest läikiv jope või pea maani ulatuv vihmamantel on sügisel lausa kohustuslik moeese!

2. Alexander McQueen

3. ENESEHINNANGUT TÕSTEV PESU

3. Christopher Kane

Kui nahk ja piits ei tekita ostlemisisu, on moeloojatel silmale ja ihule pakkuda ka õrna, pesumotiividest inspireeritud pitsi, mis harjumuspäraseks saanud kardiganide ja pintsakute sekka sensuaalsust toob. Nagu hästiistuv Agent Provocateuri pesu või tõsiselt hea psühholoog, toimib ka see moevõte enesehinnangut tõstvalt ning parandab kõrgema kontsa seltsis ka rühti ja kõnnakut.

3. Elie Saab

4. 80NDAD, MIDA VIHKAME JA ARMASTAME

4. Miu Miu

Veel üks trend, mis potsatas moeareenile möödunud hooaja pärandina, on hullumeelsed 80ndad. Sel korral astub ta meie ette aga täies hiilguses, ühendades omavahel sobimatuid vorme, ootamatuid värvigammasid ning vaatamist väärivaid lõikeid.

5. NAISELIK MEHISUS

5. Dior

Duaalsus on üks 2018. aasta moemärksõnu, mida iga naine ka enda selga proovida võiks. Selline look väljendub keerukas siluetis, mis ühendab meeste ja naiste garderoobid kaunisse tervikusse. Lihtsalt võlu kapist välja üks lemmik lendlev kleit ning taltsuta selle romantilist loomust oversize-pintsakuga.

5. Chloe

6. SEE ON SUL PEAS!

6. Prada

Meie kliimavööndis on müts küll pigem vajadus kui moeaksessuaar, kuid kui praktilise ja stiilse vahel ei pea enam valimagi, siis oleme mõlema käega poolt. Suusamask, traditsiooniline kapuuts või hoopis suurejooneline kübar – ainus, mis moega kokku ei käi, on külmast bordoopunaseks tõmbunud kõrvad.

6. Balenciaga

7. KEERA VOLÜÜMI!

7. Marc Jacobs

Enneolematud vormid, pilvede suunas kerkivad õlakud, tüllikihtidega ruumi täitvad kleidid ja oskuslikult üksteise otsa mahutatud rõivakihid – kõik ikka selleks, et hallide mantlitega täituvas sügistalvises atmosfääris kogu kauniduses silma paista.

7. Giambattista Valli

8. SEE KARUSNAHK ON KUNST

8. Balmain

Järjest rohkem moemaju loobub päris karusnaha kasutamisest ning lisaks sellele, et ühe karvase moeteose loomisel ei saa enam kannatada ükski elusolend, luuakse nii piirituid võimalusi värvide ja vormidega mängimiseks. Kõikvõimalikud kasukatele maalitud mustrid, toonid ja põnevad tekstuurid saavadki selle sügise suurhittideks.

8. Paco Rabanne