Et iga naine tunneks end BonBon Lingerie pesus mitte ainult mugavalt, vaid ka ilusa ja atraktiivsena, pöörab Kuldnõelaga pärjatud pesubränd toote disainile erakordselt suurt tähelepanu. “Et pesu oleks põnev ja salapärane ning teeks iga naise tõeliseks võrgutajaks, täiendame oma tooteid põnevate ja pilkupüüdvate detailidega,” ütleb Kovalkova. Kui aga küsida, mis on BonBon Lingerie kollektsioonide ühiseks läbivaks jooneks, kõlab vastuseks: “Naiselik enesekindlus, kõrgeim kvaliteet ja disain, provokatiivne elegantsus, luksuslikud detailid ja killuke müsteeriumit.”

Viimase aja olulisematest arengutest pajatades toob Kovalkova välja, et BonBon Lingerie on peagi meid uue kollektsiooniga rõõmustamas. “Kollektsioon kannab nime Frozen Blooms ning tegemist on meie uue disaineri Mirjam Mäeotsa võrratu tööga, millest õhkub värskust ja šikki modernust. Selle imelise musta kollektsiooni eripäradeks on väikesed mängulised puudutused – näiteks kaunilt põimuvad kummidetailid, mis on hetke pesumoe üheks kuumimaks trendiks,” lisab ta täpsustuseks. Samuti kuuluvad kollektsiooni pikkade varrukatega bodid ja samet, millest on kujunemas selle talve suurhitt.

Ent nagu Kovalkova kinnitab, on BonBon Lingerie pesukollektsioonide valik sedavõrd lai, et kindlasti leiab iga naine sõltumata suurusest, värvi- või lõikeeelistustest oma lemmiku. Sortimenti kuuluvad ühtlasi kaunid öösärgid, elegantsed hommikumantlid ja väiksemad aksessuaarid.

Lisaks Ülemiste ja värskelt avatud Nautica keskusele ning Pärnu mnt 21 poele saab BonBon Lingerie lõputu valikuga tutvuda nii Pärnu Port Artur 2 kaupluses kui ka e-poes.

Jaga
Kommentaarid