Vaata mõningaid näiteid, mille eest moeloojad küsivad üüratut raha! Kas kannaksid neid?

T by Alexander Wang kunstnahast vinüülläikega püksid

T by Alexander Wang püksid
Nende kotitavate pükste eest tuleb välja käia 830 eurot.

Balenciaga sokk-saapad

Balenciaga sokk-saapad
Balenciaga moemaja viljeleb stiili uhkusega, esitledes nii kohmakaid tosse kui sukksaapaid. Lilla on sel hooajal hea moevärv ning nede sokk-saabaste eest tuleb välja käia 895 eurot. Stiil sai hoo alla juba eelmisel hooajal ning selliseid saapaid peetakse kiirelt moepildist kaudvateks.

Balenciaga tossud

Balenciaga tossud

Brändi "Triple S" tossud on olnud populaarsed Instagramis juba 2017.aastal, kui nad ilmavalgust nägid. Neid on nähtud kuulsate modellide jalas nagu Bella Hadid ja Hailey Baldwin. Neid soovitatakse kanda pea kõigega, alustades teksadest ja lõpetades midipikkuses kleidikestega.

Sophie Andersoni kott

Sophie Andersoni võrgust kott
Kalavõrku meenutav kandekott on sel suvel tõeline trendihitt, millega käies saad teistele näidata, mis on su lemmikraamat, ajakiri või telefoni mark. Aga kas selle eest 200 eurot käiksid välja? Turult saab sellise ehk paari euroga. Sophie Andersoni kott maksab 203 eurot ning seda kannavad juba tuntud moemõjutajad ja influencer'id.

T by Alexander Wang dressipüksid

T by Alexander Wang dressipüksid
Sportlik suund on igati moes ning mida hullem, seda parem! Kui muidu oleme harjunud kandma rebitud lohakaid teksaseid, siis Alexander Wang pakub lohvakaid ja auklike dressipükse 410 euro eest.

Gucci choker

Gucci choker
Kaelarihmad ehk choker'id hakkavad õnneks või kahjuks tasapisi moepildist ära kaduma, aga Gucci pakub nahast kaelaehet, mis tundub ehk natukene ülevõlli olevat. Nahast kuldsete lõvipeade ja pärlitega kaelaehe maksab 790 eurot.

Sametist patsikumm

Juuksekumm

Kui palju oleksid nõus välja käima juuksekummi eest? See sametist vikerkaarevärvidega patsikumm maksab veebilehel Dolls Kill 22 eurot. Ägedamaks teeb selle LED-tuled. Õnneks saab ägeda patsikummi kohalikust poest vaid paari euroga kätte.

Platvormtallaga Crocsid

Balenciaga Crocsid
Mugavust ei anna häbeneda! Balenciaga ja Crocs lõid käed ning tulid välja platvormtallaga rikastatud kummist jalanõudega. Välja tulid sellised käimad 2017.aasta oktoobris ja raha tuleb varuda nende ostmiseks üle 700 euro. Odavamad saab kätte ka 424 euroga.