1. Kontoris: pikk jakk + vöökott + kontsakingad

Kahtlemata on see kõige populaarsem kombinatsioon, mida praktiliselt iga influencer vähemalt korra oma profiilil propageerinud. Oversized jakk, vöökott, otsapidi värvli vahele pistetud t-särk ning vastavalt soovile kas tennised, “koledad” tossud või lemmik kingapaar, mis jalgadele pikkust lisab. See on tõeliselt tegija look!

2. Peol: lendlev pluus/peplum jakk + ridikül + terava ninaga kingad

Kohtingule või sõbrannadega kokteiliõhtuks ideaalne valik. Tänu vöökohas lõppevale pluusile või jakile on kenasti näha ka ratturipükste poolt pringiks vormitud tagumik, millelt su kaaslane kindlasti pilku pöörata ei suuda. Kui lisad sellele veel killer kontsad, võid kindel olla, et see paneb rohkem päid pöörduma kui mõni igav kleit või harilik teksad + särk kombo.

3. Vaba aeg: must särk + kott + tossud

Tegu on justkui modellil-on-vaba-päev välimusega — väga mugav ja näiliselt ühegi pingutuseta saavutatud look, millega mõnus paparatsosid vältida. Üleni musta riietumine muudab sind hoolimata tavalistest riideesemetest siiski šikiks ning kui lisad juurde veel suured mustad päikeseprillid ning põneva tekstuuriga koti, oledki valmis sotsiaalmeedia vallutusteks!

4. Ringi toimetamiseks: kapuutsiga plusa + jakk + nokamüts

Suurepärane komplekt, millega igasuguseid asjatoimetusi ajada — näed välja trendikas ja väga hõivatud, kuigi tegelikult lähed hoopis nurga peale kohvi ostma. Kuna tegu on mugava komplektiga, eelistavad paljud staarid seda rõivastust reisimiseks. Isegi halva ilma kannatab ära, kui lisad pusa peale paksema jaki või trentškoti. Põnevat nüanssi lisad nokamütsiga.

5. Seksikas: kõrge säärega saapad + crop top

Kardashianide poolt trendikaks kantud ratturipükste kandmises on tark võtta šnitti neilt endilt. Nii ongi Kim ise demonstreerinud fännidele, kuidas kõrge säärega saabastega väljanägemist tuunida. Sest saaks ju kanda neid saapad ka miniseelikuga, ent see poleks pooltki nii trendikas kui liibuvad püksid. Ja kui füüsiline vorm võimaldab, annab lühike top välimusele viimase lihvi.

6. Trenn (jah, lõpuks ka see)

Kui oled oma uusi pükse nii töökaaslastele, sõpradele kui kallimale tutvustanud, on aeg need lõpuks ka trenni viia. Nüüd pole pääsu täpselt samasse komplekti kuuluvast sportrinnahoidjast. Ja kui igapäevaseks kasutuseks mõeldud ratturipüksid on enamjaolt ühevärvilised (loe: mustad), siis trennis soovitame kasutada pigem julgeid värve ja näiteks loomamustreid.

Jaga
Kommentaarid