Kodumaise Marimo moemaja helesinine kokteilikleit on kaunistatud kristallidega, mis loovad mõnusalt jäise talvemeeleolu. Hind 659.–

Sügisel ja talvel läheb moemäng isegi põnevamaks, sest lubab riietuda kihiti ja kanda põnevaid sukki – endiselt on asjakohased värvilised ja võrksukkpüksid.

Alberta Ferretti moemaja 2019. aasta kevad- ja suvekollektsioonist leiab imelise lendleva kleidi, mis sobib igasse aastaaega. Sügisel kanna seda näiteks teksapükste ja saabastega ning pane peale uhke pandlaga lai vöö.

Igaüks saab naiselikule riideesemele anda oma ilme. Sportlikud neiud kannavad plisseeseelikuga
tenniseid või ketse ja dressipluusi. Daamid eelistavad kõrge sääre ja kontsaga saapaid ning šikki triiksärki või pintsakut, mis on uhke pandlaga laia vööga kokku tõmmatud.

Ameerika Vogue’i veatu maitsega peatoimetaja Anna Wintour kannab põneva trükimustriga kleiti. Peale suurte kividega kaelakee ja praktilise kella pole muid aksessuaare vajagi!

Boheemlaslikud kangelannad on innustunud kampsunitest ja T-särkidest ning kraamivad kapist välja kummikud, millega oleks kerge üle lompide silgata. Seksikuse austajad sätivad seeliku peale avara dekolteega, läbikumava või pitsist pluusi või bodi.

Sotsiaalmeediatäht Janelle Marie Lloyd New Yorgi moenädalal rohelise Sandro kleidiga, mille teevad veel trendikamaks üle õla visatud kõhukott ja valged saapad.
Jahedal sügispäeval pane selga kombeka pikkusega seelik, mis varjab põlvi ja lehvib uhkelt ümber pika säärega saabaste. Plisseeseelik püüab pilke igal aastaajal!