Selleks, et kokkuvõte võimalikult lihtsaks muuta, oleme keskendunud neljale kõige enamlevinud kehatüübile. Soovitame järgnevat juhendit kasutada selleks, et leida, kuidas erinevad pesulõiked võivad sinu figuuril hästi istuda. Võime garanteerida, et leides just enda kehakujule sobivaim aluspesu, on vahe varasemaga võrreldes märgatav.

Kui sul on pirnikujuline keha

Kujutle neid kõige traditsioonilisemaid püksikuid, mis tavaliselt bikiinidega komplektis on. Need katavad sinu tagumiku just parajalt, kuid ei pigista kusagilt. Bikiinipüksid istuvad tavaliselt ka puusadel üsna madalal ning neil on kitsad (aga mitte liiga kitsad) ääred, mis jäävad just kaunilt puusakontide alla.

Kui sul on sportlik kehatüüp

Stringid on tavaliselt veidi kõrgema ülaosaga ja külgedelt avaramad. Need on seega sportliku kehatüübiga naiste jaoks ideaalsed, kuna pakuvad tuge ja katvust just piirkondades, kus seda enim soovid. Nipp: Osta stringid alati riietest üks suurusnumber suuremad, kuna on tunduvalt mugavam, kui need kenasti kehal istuvad, mitte ei suru tugevalt naha vastu.

Kui sul on liivakellakujuline keha

Kõrge pihaosaga püksikud on liivakellakujulise kehatüübi puhul perfektsed, kuna need justkui imiteerivad sinu kehakuju, mitte ei võitle selle vastu. Sellepärast istuvad need ka kogu päeva mugavalt paigal. Mõni ime, et selline lõige oli 50ndatel aluspesu puhul kõige populaarsem.

Kui sul on õunakujuline keha

Õunakujulise, aga samas ka pirni- või liivakellakujulise keha puhul toimivad eriti hästi sellised püksikud, millel on laiemad ääred ja mis istuvad madalal puusadel. Need on justkui bikiinipükste ja stringide vahepealse lõikega, mis muudavad visuaalselt ka keha alaosa väiksemaks.

Allikas: Who What Wear