Marten Kuningas esitleb oma bändiga tulivärsket albumit "Praktiline mees": 9.09 Tartus, 11.09 Tallinnas ja viimasena 16.09 Käsmus. Kuningas on minu jaoks üks avastamist vajav pärl eesti muusikamaailmas. Tema kõige uuem singel “Tagurpidi vaal” kõlab sügisega valatult kokku ja on vat et suisa kohustuslik kuulamine.

Ugala teatri 95. hooaja avapidu. 20. septembril avab Ugala teater oma 95. hooaja. See hooaeg on märgiline, kuna on veel viimane võimalus külastada meie praegust teatrimaja sellisena, nagu ta on. Pärast seda aastat ongi kõik, korras, kolime välja ja remondime. Seni mängime Viljandi linna teistes paikades ning muudkui reisime oma etendustega mööda Eestimaad. Hooaja avapeol saab sellest kõigest ning algavast hooajast aimu ning samuti astub üles fantastiline Ugala Teatri Bänd.

Metsa seenele.. On aega äratada endas korilane. Korv käevangu ja metsa seenele.

19 – 21 september Vaba lava avamis nädalavahetus. Eesti saab endale viimaks uue etenduskunstide keskuse, mis on platvorm, kus kunstnikuna oma ideid teostada ning need publikuni tuua. Ootusärevuseks on põhjust palju, sest ainuüksi sel aastal esietendub Vaba Laval kokku 13 uuslavastust. Eesti tegijate kõrval lavastavad vaba laval teatrikunstnikud Saksamaalt, USAst ja Venemaalt.