Tegin nüüd algust ka rühmatreeninguga, kus esimeseks trenniks osutus ’’kõht-selg-tuhar’’ algajatele. Hea ajastus, et uue trennihooaja alguse puhul tehakse algajatele palju rühmatrenne, kus jutustatakse ja selgitatakse. Olen aus, minul ei tekkinud WOW-efekti, kus ihkaks ja igatseks sinna minna uuesti ja uuesti. Jah, ta võttis naha märjaks ja ongi suunatud märgitud piirkondandele, aga minul jäi puudu selle trenni loogikast või üleehitusest. See on minu arvamus ja kogemus ning kindlasti ma ei halvusta kedagi ega midagi.

Ma jätkan katsetustega! Muud treeningstiilid ja teised treenerid – MyFitnessis on mega suur valik. Põhiline on aja klapitamine. Minu tund kuni tund ja pool kestvad rutiinsed saalitrennid on ja jäävad rituaalideks. Nad on loogilise üleehitusega, kus lõpuks tunnen oma jõupingutust.

Toitumises pole hetkel olulisi muutusi toimunud. Süsivesikuid tarbin väga minimaalses koguses, kui, siis hommikupoolikul. Söön kalatooted ja värskeid juurikaid, prioriteediks salatid. Olen mõned toidukorrad vahetanud välja kanaga, aga kala maitseb enam. Ühel korral tuli meeletu steigi isu ja lasin siis heal maitsta. Valmistasin pojaga kahe peale õhtusöögiks kaks streiki ja sinna juurde värske salati –maitses imeliselt, aga pärast oli ikka väga raske olla. Maitseelamus ei olnud seda tunnet väärt ning edaspidi olen väga ettevaatlik oma isudega. Joon head teed, siis kaovad igasugu kahtlased isud ära, veel parem on magama minna.

Unerohust ma ei ole veel üle saanud. Õhtul enne magama minekut pean võtma üks neljandik tabletist, et uinuda. Nädalavahetustel katsetan tabletist loobumist, aga uni ei ole sellise kvaliteediga, et välja puhata. Mul ei teki uinumise momenti ehk sügavasse unne üleminekut. Tunne on selline, et olen poolärkvel ja lihtsalt suletud silmadega voodis pikali. Hommikul olen kahjuks suhteliselt katki ja päeva produktiivsus ei ole päris okei.

Septembri lõpuni katsetan õhtusöögi ära jätmist. See tähendab, et viimane toidukord on kella nelja paiku ehk üks tund enne trenni. Kehal on vaja mingit šokki, et hakkaks rohkem kehamassi kaotama. Vaatame, mis sellest tuleb.

Kuu lõpus teeme Etheliga uue kehaanalüüsi ja siis on pilt ehk taas selgem ning teame, milliseid suundi võtta ja mida veel elustiili muutmisel katsetada.

Kilpnäärme alatalituse reguleerimiseks on hetkel veidi tõstetud rohtude annust. Haiguse avastamise hetkest ei ole 9 kuu jooksul pole näitajad muutunud. Kuue nädala möödumisel tulevad uued analüüsid ja siis on ehk pilt selgem, millise rohuannusega edasi minna. See võib olla ka üks segavatest faktoritest ainevahetuse kiirusel, aga ma liigun palju ja toitun väga õigesti ja tervislikult – need peaksid omakorda veel ainevahetust kiirendama. Vaatame ja toimetame edasi ja ehk leian põhjused ja lahendused ainevahetuse kiirendamiseks.

Kui Sul on mingisuguseid teadmisi ja nippe, mida jagada, palun kirjuta. Võtan neid kuulda ja ehk katsetan ära! Kes teab, mis tegelikult võib hästi mõjuda, kui pole proovinud.

PS. Septembris ei joo! Kasvatan iseloomu.