Jahin põhiliselt hetketrende, mida ma tean, et ilmselt varsti enam moes pole. Lisaks basic esemeid –neid leidub kaltsukates väga palju. Kleidid on mu absoluutsed lemmikud, neid tuleb igalt kaltsukatuurilt alati mitu-mitu koju kaasa – nad on alati naiselikud ja juurde on vaja sobitada veel kingad ja kott.

Mis aga üldse minu stiil pole, kuid mida taaskasutuspoodides palju leidub, on vintage riided. Ilmselt me kõik teame, et selliseid riideid kaltsukast saab, aga minu eesmärk on oma Youtube’i kanalil näidata, et tegelikult ei ole üldse raske leida sealt ka megamoodsaid ja tänapäevaseid asju.

Anita Sibul

2. Millised on olnud su parimad leiud?

On kahte sorti parimad leiud: disainertooted ja täiesti uued siltidega riided. Ükskord tegi mind eriti rõõmsaks paar Burberry pükse ja viimaselt tuurilt tuli koju kaheksa eset, millest kaks olid siltidega. Pole paha.

3. Jaga oma soovitusi, kuidas "kaltsude" seast parimad asjad välja noppida.

Võta aega! Kuna kõik asjad on kaltsukas erinevad ja kokku on neid sadu, siis lihtsalt ei saa muudmoodi kui kõik ükshaaval läbi vaadata. Kui ma tean, et mul ainult 15 minutit aega, siis ma pigem ei hakka pead vaevama.

Anita Sibul

4. Millistes kohtades soovitad poodlemas käia?

Selle kohapealt ma olen väga üksluine, käin kogu aeg ainult Kilomaxis ja Humanas. Mulle väga meeldivad Humana ühe euro päevad ja Kilomaxis on lisaks headele soodukatele ka palju ainult veebis müüdavaid brände, nagu Boohoo, Prettylittlething, mida muidu saab ainult internetis tellimisega.

5. Milline on sinu selle suve lemmik trendihitt?

Tavaline white girl vastus – leopardi- ja ussimuster!