Muusikaauhinnad ,kontsert,auhinnagala

Eesti Vabariigi 98. sünnipäeva presidendi vastuvõtul lummas naine õrnromantilise õhtukleidi ja retrolikult glamuurse soenguga, mis omavahel ideaalse koosluse moodustasid.

EESTI TEATRI AASTAAUHINNAD

Rakvere teatri sünnipäevale tõi naine tõelist vintaaži hõngu, astudes lavale valges pitskleidis. Samatooni vöö sobib sinna peale kui valatult ja rõhutab naise kaunist pihta. Romantikale annavad vunki juurde vabalt lendlevad lokid.

RAKVERE TEATER 75

Koos Tanel Padariga saadet "Armastuse laul" juhtides sai naist näha mitmetes glamuursetes ja säravates kleitides. See hallikas-sinine õhtukleit aga sobiks ideaalselt kuskile Hollywoodi gala pidulikule vaibale.

Armastuse Laul

Sel suvel käis Saara Kadak Narvas suvelavastuse "Kremli ööbikud" esietenduse peol õlgu paljastavas must-valges triibulises kleidis. Eriti meeldib meile ka tema õlgadeni lõigatud soeng, mis lisab välimusele lihvitust.
SAARA KADAK, MONIKA TOMINGAS

Saara Kadak osales ka Cafe Lyoni projektis, kui tuntud inimesed teenindaja ametit katsetasid. Selline barett on sel sügisel ja talvel tõeline moehitt – lisa sinna juurde veel näiteks mõni pisike pross ja oled tõeliselt stiilne!

Saara Kadak Cafe Lyonis teenindamas

Muide, kauni ja klaari näonahaga Saara Kadak eelistab enda ilu eest hoolitseda looduslike toodetega. „Seda, mida paneme oma nahale, võiksime ju julgeda ka maitsta,” on naine kommenteerinud Apotheka ajakirjale Naerata!. Tema iluriiulis on kindlal kohal näiteks kookosrasv, porgandiõli ja sheavõi.

Vaata galeriist, milliste tegemistega näosaatega kuulsaks saanud Saara Kadak veel kaamera ette jäänud on: