Heidame aga pilgu tagasi aastasse 2001. Kuigi David ja Victoria abiellusid 1999. aastal, siis juba 2001. aastal ilutses Beckhami sõrmes juba uus kihlasõrmus. Tegemist oli lihtsa ja väljapeetud teemantidega kaetud sõrmusega. Kõigest paar aastat hiljem kaunistas Beckhami sõrme juba üüratu vääriskiviga sõrmus. Arvatakse, et see maksis 1,2 miljonit naela. Niisiis viis aastat peale kihlumist oli David kinkinud oma abikaasale juba kolm kihlasõrmust.

Läks vaid aasta mööda ja Beckhami sõrmes oli juba uus sõrmus. Arvatavasti kinkis David talle ka erilise sündmuse puhul: Victoria sai 30. aastaseks. Seekord oli tegemist plaatinast valmistatud ja teemantidega kaetud sõrmusega, millel ilutses roosa teemant.

Juba 2005. aastal oli Victoria eelmistest sõrmustest tüdinud ja seekord otsustas ta üüratu teemandiga sõrmuse kasuks. Sõrmusel olev teemant nägi nii suur välja, et tõenäoliselt oli seda sõrmeski raske kanda. Sõrmuse väärtuseks arvati 2 miljonit naela. Sel hetkel oli see kõige hinnalisem kihlasõrmus tema kollektsioonis.

2007. aastal lisandus proua Beckhami kollektsiooni lausa kaks uut sõrmust. Aasta alguses oli ta vaimustatud värvilistest kalliskividest ja eksponeeris rahvale oma kuldkollase teemandiga sõrmust.

2007.aastal.
Mõned kuud hiljem ehtis tema sõrme aga suure ja hinnalise smaragdiga sõrmus. Oletatavalt on mõlema sõrmuse väärtus umbes 700 000 naela.
2007.aastal rohelise emerald-kiviga sõrmus.

2008. aastal lisandus Victoria Beckhami kollektsiooni järjekordne sõrmus. Seekord oli tegemist plaatinast valmistatud sõrmusega, millele oli kinnitatud suur teemant. Sõrmuse väärtuseks arvatakse 1,65 miljonit naela. Esimest korda nähti sõrmust naise sõrmes Marc Jacobsi moešõul New Yorkis.

Juba aasta hiljem ehtis Beckhami sõrmekest suure rubiiniga sõrmus, mille väärtuseks arvati 800 000 naela.

2009.aastal

2010 aastal ilutses Beckhami sõrmes juba hiiglaslik safiir, mida ta eksponeeris ajakirja Vanity Fair korraldatud peol, mis toimus pärast Oscari-galat ning ka Briti moeauhindade jagamisel.

2010.aastal

Juba kaks aastat hiljem kandis Beckham suure kollase teemandiga kuldsõrmust, aga 2015. aastal muutus naise maitse tagasihoidlikumaks ja seekord kandis ta sõrmust, mida ehtis kuukivi. Möödus kõigest aasta ja Beckhami sõrme ehtis jälle üüratu teemandiga sõrmus. Seekord oli tegemist elegantse teemandiga, mis oli nurkadest terav. Beckham kandis seda uhkelt ka näiteks 2016. aasta Cannesi filmifestivalil.

Victoria Beckham 23.juunil Pariisi moenädalal.

Üle-eelmisel nädalal nähti naise sõrmes aga juba 14. kihlasõrmust, mis on valmistatud plaatinast ja millele on kinnitatud kollane teemant. Victoria sai sõrmuse tema ja Davidi 18. pulmaaastapäevaks.

Vaata kõiki pilte sõrmustest SIIN.