Liisi jaoks annab muusika trennile väga palju juurde ja paneb paika tema trenni meeleolu. Kui Liis jookseb pikemaid vahemaid, kuulab ta tavaliselt midagi rahulikku, mis aitab vastu pidada terve distantsi. Muul ajal tuleb aga klappidest pigem energilisemat muusikat, mis annab samuti emotsionaalselt palju juurde ning motiveerib treenides lõpuni pingutama. Muusika kuulamiseks kasutab Liis Pioneeri kõrvaklappe.

Liisi Velskeri trennivarustusse kuuluvad


Jõusaalis treenimiseks on minu lemmikud juhtmevabad Pioneer E8 kõrvaklapid. Vältisin varem selliseid klappe, sest kartsin, et kõrva pandavad klapid ei saa olla mugavad. Minu üllatuseks on need kõrvas väga mugavad. Jõusaalis on nendega hea ringi tuuseldada, kuna saan rahus igasuguseid harjutusi teha, ilma et kõrvaklappide juhe segaks või klapid kõrvast välja kukuksid. Lisaks saan vajadusel kõrvaklappe laadida kaasaskandavas laadimiskarbis, mis tagab veelgi pikema aku kestvuse.

Need on mu lemmikud – lahutamatud kaaslased minu hommikustel jalutuskäikudel! Lai pehmendatud pealaele toetuv osa muudab kandmise eriti mugavaks. Lisaks on need täiesti juhtmevabad ja summutavad korralikult välismüra ning mis samuti oluline — näevad väga kenad välja. Neid on hea kanda ka külmal ajal mütsi peal, sest hoiavad pea mõnusalt soojas. Boonusena saab need kompaktselt kokku voltida, mistõttu on neid hea võtta endaga kaasa või mahutada trennikotti.

Jooksuks ideaalsed! Need saab klambriga pluusi külge panna. Nii ei kuku need ära ja saab rahuliku südamega joosta nii kaua kui vaja. Klappidesse sisseehitatud mikrofon võimaldab vajadusel võtta vastu telefonikõnesid. Ja mis eriti hea — nendega saab joosta ka vihmase ilmaga, sest need on higi- ja veekindlad.

Praegu on Liisi lemmiktrennideks hommikused mereäärsed jõutrennid ning taipoks, aga ka jõusaalis käimine. Ka jooks kuulub tema lemmikute hulka, eriti meeldib talle see higine ja väsinud olek, mis pärast saabub. ,,Täna võiks öelda, et mulle väga meeldib pingutada ja endast 189% anda.”

Kuigi Liis on nii paljudele eeskujuks, on ka tema elus päevi, kui lihtsalt ei viitsi trenni minna. Nendega toimetulemiseks on tal häid nippe: ,,Ma lihtsalt lähen trenni! Kui saan aru, et ma ei viitsi, siis isegi ei hakka endaga arutama seda teemat. Panen oma lemmiklaulud peale, trenniriided selga ja lihtsalt astun uksest välja. Kui aga saan aru, et ma ei taha minna sellepärast, et mu keha on väsinud, siis muudan kava ja teen kergema trenni või lähen jalutama ning teen selle trenni järgmisel päeval.” Ka uus trennivarustus töötab hea motivaatorina. ,Mul on olnud juhuseid, kus lähen õhtul kell kümme kiirelt tunniks ajaks jõusaali midagi tegema, sest mul on uus pluus.”

Liis Velskeri trennimuusika

Asena, ,,Small Talk”

Major Lazeri, ,,Lean On” (endiselt lemmmiklaul)

Rohkem infot Pioneeri kõrvaklappide ja edasimüüjate kohta saab Digisoundi koduleheküljelt: www.digisound.ee

Jaga
Kommentaarid