5-21 august: Komöödia välietendus Peeter Oja poolt “kui loll võib olla inimene”. Suvi on see aeg, kus tuleb kasutada võimalust, et käia erinevatel välietendustel ning Peeter Oja suudab kindlasti pakkuda väga kvaliteetset ja väärt meelelahutust. Usun, et mõnus huumor on garanteeritud. Kindlasti lähen ise ka vaatama.

8-9 toimub Antslas legendaarne Hauka Laat, kus müüakse palju kohalikku toodangut ning valitseb tõeline laadameeleolu. Ainult kuukene on jäänud veel seda kaunist suveaega ning miks mitte  sõita Lõuna-Eestisse laadale kaema. Kahel õhtul on ka muusikaline programm, koos paljude artistidega.

14. august toimub Anne & Stiili iluõhtu Pärnus, Hedon Spas. Kes veel ei ole suvepealinna jõudnud, siis viimane aeg on ennast üles lüüa, kübar pähe panna, suve nautida ning maha pidada üks tõeliselt glamuurne ja naiselik pidu.

22-24 august: Naistele mõeldud koosolemine ja laager  “Naiseks olemise vägi” Männiku metstalus, Viljandimaal. See on laager, kus naised leiavad enda väe ning õpivad ennast paremini tundma, saavad kontakti iseendaga. Tehakse meditatsioone ja rituaalne, mis toetavad naisenergiat. Laagrit viivad läbi Merliis Sulg ja Triin Hio. Lähemalt www.sunara.ee

30. august on Muinastulede öö. See on maagiline õhtu, kus üle Eesti süüdatakse mere ääres lõkked ning see loob lummava ja õdusa olemise. Väga romantiline ja ilus! Kindlasti tasuks minna ise kaema seda kaunist tulevärki või miks mitte ka ise lõke teha ja mõnusasti tulekumas ilusat merevaadet nautida. Lõkked süüdatakse kl 21.30 kui õues on juba hämar. See vaade on väärt tulemist ka mandri Eestist ranniku äärde.