Internetis veedan aega: Internetis veedan aega päris palju ja üsna tihedalt. Mu erinevad tööd on erineval moel üsna otseselt seotud netiga ja seega olen üsna netikeskne. Püüan aga vabal ajal läptopi võimalikult suletuna hoida. Õnneks ei tööta mu maakodus ükski mobiilivõrk ega netipulk ja seega on seal võimalik ka täiesti netivaba elu. 

Regulaarselt külastan järgmiseid saite: Facebook ja Postimees on mul esimesed asjad, mille avan. Google on ka pidevalt vajalik.

Minu lemmiksait internetis on: Mul ei ole lemmiksaite, kasutan neid, mida vaja, niisama ei surfa ja küberilmas naljapärast ringi ei hängi.

Minu suhe Facebookiga: Facbooki konto mul on ja hoian sel üsna regulaarselt silma peal. Põhiline positiivne külg selle juures on võimalus olla kursis nende sõprade ja tuttavate tegevuste ning mõtetega, kes Eestist kaugel. Minu Facebooki-tuttavate seas on üldiselt intelligentsed, loomingulised ja  põnevad inimesed, kelle sõnavõtud ja pildipostitused on huvipakkuvad, mõtlemapanevad või informeerivad. Samuti on mul seal mõned eriti hea naljasoonega tegelased, kelle järjekordseid väljaütlemisi mõnikord lausa ootan.  Mõnikord tundub, et Facebook on liiast turunduskeskkonnaks muutumas, aga alati on ju võimalik ebameeldivad postitajad blokeerida. Nii et minu Facebook on minu arvates täiesti tore asi.

Oma e-kirju loen: E-kirju loen nii tihti, kui need mu arvutisse tulevad ja neid tuleb  muidugi hulgakaupa ja pidevalt. Ma ei salli, kui mu mailboksis on 100 lugemata kirja, nii et ma püüan neid ikka jooksvalt käsitleda.

Kas oled asju ajades pigem e-kirja kirjutaja või telefoniga helistaja: Ma pigem kirjutan, sest see on täpsem ja korrektsem viis infot vahetada. Kõik jääb kirjapilti alles ja kui hästi ei mäleta, saab kontrollida. Kõne tuleb ja läheb ning mõnikord läheb ka info  kaduma. Lisaks on nii ka soodsam.

Kas oled internetist ka midagi ostnud: Ma ei ole eriline internetishoppaja. Raamatuid olen ostnud. Rõivaid ma sealt kohe kindlasti osta ei taha, sest mulle meeldib asju reaalselt proovida ja materjale katsuda. Kindlasti ei viitsiks ma sobimatut asja hakata tagastama ja seetõttu ma seda parem ette ei võta. Viimati omandasin neti kaudu avokaadoõli ja goji-marju.

Kõige kauem olen internetist eemal olnud: 17 päeva, kui olin Kreeka meredes kajakimatkal.

Viimati tundsin internetist puudust: Täna hommikul oma Mähel asuvas kodus, kus nett jupsib, sest operaator ei suuda veidral kombel normaalset sidet tagada.

Ilma internetita: Põhimõtteliselt elulises mõttes saaks muidugi hakkama ka ilma, aga töises plaanis läheks ilma selleta küll väga keeruliseks, sest suhtlen igapäevaselt moebrändide  peakorteritega, mis asuvad Amsterdamis ja Pariisis. Kirja, telefoni või faksi teel tänapäeval enam need asjad ei toimiks.

Käin peamiselt internetis: MacBook Airiga. See on mu põhiline netivahendaja. Hea kerge kaasas kanda ja pole ka eriline probleem käigupealt välja võtta. Nutitelefoni kasutan ilmselt täiesti vanamoodsa inimesena vaid siis, kui Macil aku tühi ja muud varianti pole.