"Igapäevaselt kasutan erinevaid vahtusid." Brigitte soovitab enne kunstpäevituse tegemist keha korralikult koorida. Hiljem tuleb nahka niisutada, et rante ei tekiks. "Soovitan päevitusel kaua kuivada lasta ning pärast kanda tumedaid lohvakaid riideid. Arvesta, et pead ilmselt voodiriideid ka vahetama, aga see on okei hind, mida maksta selle eest, et nahk säilib noorena, kui sa seda ei kõrveta."

Brigitte Susanne Hunt

Apsakaid juhtub naise sõnul pigem algajatel, kes ei oska veel asja õigesti teha või teevad ühe kihi, mis jääb randiliselt. "Ükskord olin ka liiga tume. Ma ei soovita eestlasel, eriti blondil naisel, valida tumedat päevitust, minu jaoks on medium ilusa päevituse võti - siis ei jää oranž ega ebaloomulik. Less is more!" kostab raadiohääl.

Solaariumis ega päikese käes ei päevita ta kunagi. Päikese all peesitamine on nahale kahjulik ja niisama istumine Brigittele ei meeldi. "Absoluutselt mitte kunagi pole rannainimene olnud! Kui ma käin puhkamas, siis võib-olla 2-3 tundi olen basseini ääres ja siis ka istun varjus ja loen raamatut," ütleb raadiohääl, et talle ei meeldi palavus.