Kui eelmisel aastal oli ta enimteenivate kuulsuste rivistus 47ndal kohal, olles üks kuuest naisest, kes 50ne sekka jõudis.

Mitmed rahaallikad on naise teinud rikkamaks kui lauljatar Taylor Swift, Hollywoodi täht Tom Cruise ja räppar Jay-Z. KKW teenib põhiliselt 959 000 dollarit päevas – see teeb 666 dollarit minutis ja 11 dollarit sekundis.

Tema noorem poolõde Kylie Jenner on aga veelgi enam väärt. Forbes hindab 21-aastase kosmeetikatööstuse ärinaise väärtuseks 900 miljonit dollarit.

Tuleb tõdeda, et kui 2000ndate keskel sari "Keeping Up With the Kardashians" ilmavalgust nägi, poleks keegi arvanud, et see pere nii rikkaks teeb. Kui nii mõnigi tõsielutäht kujuneb 15-minuti kuulsuseks, siis nemad on osanud selle kenasti teenima panna. Eelmisel aastal sõlmis perekond uue lepingu E!-ga, milles lepiti kokku viie hooaja tootmine. Perekond teenib kokku 30 miljonit dollarit hooaja eest, millest Kim saab kõige suurema summa. Väidetavalt saab naine lisaboonuseks 5 miljonit dollarit, kui tema räpparist ja moeloojast kaasa Kanye West osas kas või viieks minutiks üles astub.