06.07.2018, 08:30
MAGUSARETSEPT | Tähista Eesti jäätise päeva kiire vegani-marjajäätisega
Möödunud aastal algatas kodumaine jäätisetootja Balbiino uue traditsiooni: tähistamaks Eesti jäätiselegendi Evald Rooma ehk Onu Eskimo sünnipäeva, on 6. juuli alati Eesti jäätise päev. Anne & Stiil jagab retsepti kahele, valmistamise aeg kõigest viis minutit.
FOTO:
Püreesta köögikombainis või saumikseri abil 120 g taimset vanillipudingit (näiteks Alpro), 2 dl külmutatud marju (mustikaid, kirsse, jõhvikaid, musti sõstraid või astelpajumarju) ning 1–2 sl apelsinilikööri (näiteks Cointreau).
Olenevalt marjade hapususest lisa vajadusel pisut agaavisiirupit või muud meelepärast magustajat.
Paku kohe.