Koostisosad:
100 g tumedat šokolaadi
100 g suhkrut
100 g võid
1 muna
200 g Marie või digestiivküpsiseid
pool teelusikat võid vormi määrimiseks
200 g tumedat šokolaadi kaunistamiseks
50g piimašokolaadi kaunistamiseks

Vahendid:
Küpsetuspaber
Koogivorm
Spaatel
Mikser või vispel
Kausid
Kastrul

Töökäik:
Määri keskmine lahtikäiv koogivorm võiga ning aseta põhjale parajaks lõigatud küpsetuspaberitükk. Purusta käte vahel küpsised umbes mandlisuurusteks tükkideks ning pane kõrvale. Sega suhkrut ja võid kausis niikaua, kuni segu hakkab vahule minema. Sulata 100 g šokolaadi vesivannil ning lisa see aeglaselt vahtuklopitud võile ja suhkrule, pidevalt segades. Klopi sisse terve muna. Lisa segule purustatud küpsised. Jaota segu koogivormi, suru spaatliga pealt ühtlaseks ning pane vähemalt kolmeks tunniks külmkappi. Kui kook on mõned tunnid seisnud, sulata vesivannil 200 g tumedat šokolaadi ning vala koogile, ajades noa või spaatli abil ühtlaselt laiali (ka külgedel). Jahuta kooki mõnikümmend minutit. Sulata vesivannil 100 g piimašokolaadi ning vala see tumedale šokolaadile peale. Naudi pika aja jooksul, seistes läheb see ainult paremaks!