1. Jäta oma armukadedus tahaplaanile

Kõigil on minevikust pärit pagas, aga kui hakkad kohtamas käima üksikvanemaga, siis on selleks ekskallim, kellega nad mõlemad soovivad lapse elus tähtsat rolli omada ka edaspidi. Seega pead arvestama sellega, et sinu kallim suhtleb tihti ka oma eksiga või soovib temast rääkida.

2. Pead leppima, et sa ei ole kõige tähtsam

Enamus vanemaid ütlevad sulle, et nende laps on elus esikohal ning eriti kehtib see üksikvanemate puhul, sest neil ei ole varuplaani, millele toetuda. Sinu draama tööl või sõpradega pole kunagi nii tähtis, kui väljakutsed kallima lapsega seoses. Seega, kui sul on vaja, et keegi sulle raskel hetkel toeks oleks, siis ei pruugi leida lohutust ja tuge üksikvanema käest.

3. Valmistu keeruliseks lahkuminekuks

Kui armud teise inimesse, siis ehk ei ole valmis selleks, et sulle hakkavad ka väga tema lapsed meeldima. Võib juhtuda, et kallima lapsega veedetud aeg saab ka sinu jaoks väga eriliseks ning loob kauneid mälestusi. Ei saa aga unustada, et tegemist ei ole sinu lapsega ning kui lähed oma kallimast lahku, siis lähed lahku ka tema lapsest.

4. Õppetunnid teise heaolu endast ettepoole panemise vallas

Võid tunda, et saad lastega hästi läbi ja tuled kenasti toime, aga ilmselt pole sul aimugi, mis tunne on tegelikult lapsevanem olla. Saad kindlasti koolituse selles vallas, mida teha siis, kui laps on haige, tal on paha olla või nutab lohutamatult. Enne, kui sinu käes ei ole pisikese lapse heaolu, ei tea sa kunagi, mis tunne on olla lapsevanem ning teha kõik nende heaks.

5. Üksiolemise aeg saab teise tähenduse

Sul võib olla isu pärast rasket tööpäeva kallimaga teki sisse keerata ja lõõgastudes rahulikku õhtut nautida. Kui aga tema jaoks on tegemist lapsevaba õhtuga, siis võib ta tahta olla päris üksi ja oma energiavarusid laadida. Seda võib olla esialgu raske mõista, aga see on ühe lapsevanema jaoks väga oluline.

Sellest hoolimata ei tähenda see seda, et kõik olukorrad oleks samasugused ja üksikvanemaga kohtamas käimine nii keeruline oleks. Kui keegi ikka südame võidab, võiks anda suhtele võimaluse sellest hoolimata, et tal on laps(ed). Sellest võib midagi väga ilusat tulla väljakutsetest hoolimata!

Allikas: Cosmopolitan