Juuksejuurte värvimine pole ainus, mille pärast naised juuksuris armastavad käia. Pesemine, lõikamine, värvimine ja sättimine võivad olla tõelised stressialandajad. Sõrmede libistamine läbi juuste võib naise mõnutundest oigama panna. Masseeri sõrmeotstega tema juustes ja liigu ka meelekohtadele - naine sulab nagu või!

Kukal
Kui jõuad juuste sasimisest kuklani, siis võid siia asetada paar õrna musi. Vanas Jaapanis oli naise kael meeste jaoks ääretult atraktiivne kuna see oli ka üks vähestest kohtadest, mis polnud riietega kaetud. Ära iialgi alahinda õrnade puudutuste võimu, mis puutuvad juuksepiiridest õlgadeni ulatuvasse piirkonda.

Rangluu
Hästi joonistunud rangluu võib naisel olla vägagi seksikas. Miks siis mitte seda hinnata puudutuste ja suudlustega? See võib olla heaks õrnutsemise alguseks, kui naine riietab end lahti.

Alaselg
Parim viis naise massidest läbi juhatamiseks on asetada kästi tema alaseljale. See väike žest näitab, et ta on kaitstud ilma, et mehe käed peaksid olema lukustunult ja kiivalt tema ümber. Kui aga olete kahekesi, siis alaselja suudlemine või lakkumine paneb õrnemal poolel südame kindlasti lööma.

Põlveõndlad
Mehed ei mõtle sellele piirkonnale peaaegu üldse, kuid see on siiski vägagi tundlik piirkond. Õrn paitamine võib võtta tõesti põlved nõrgaks.

Peopesad
Ka naised kasutavad oma käsi, et tõsta raskeid asju ning teha muud rasket tööd. Kuid ka need kehaosad vajavad õrnust ja hoolt. Peopesadel sõrmedega õrnalt mängimine jätab mehest tähelepaneliku ja tundliku mulje.

Kõrvanibu
Kõrvanibude suudlemine või väike näkitsemine võib tõsta naise õnnemeetri tippu. Need õrnad, pehmed nibud on väfa tundlikud ja paljud naised naudivad tunnet, kuidas mehe huuled (või ka keel) nendega mängivad.

Jalalabad
Naised vajavad jalamassaaži! Pole paremat moodust lõõgastumiseks, kui pärast rasket päeva vajud toolile ning armastav mees haarab hellaks tammutud jalad pihku ning mudib neid hoolega. Võib lisada julgelt massaažiõli või kreemi. Mees, ära unusta ka varbaid, pahkluid ja jala külgi.

Reie siseküljed
Reite sisekülgede paitamine ilma suguelunditele lähenemata võib olla tõeline üleskütja. Võid kasutada käsi kui ka huuli ning suudelda neid tundlikke piirkondi, liikudes üles õnnepunkti poole, kuid selle lähedalt jälle tagasi tulles.