Teemat kommenteerivad:

Terje (31), seksikogemus 16 eesti mehe ja 10 välismaalasega

Krista (30), 10 eesti meest, üle 20 välismaa mehe

Heidi (32), 6 eesti meest, 3 välismaa meest

Üldine hinnang kipub eesti naiste seas olema, et meie enda Tõnud on tuimad tükid ja tõelised Ameerika mäed lähevad lahti alles Jacki, Pablo ja Dieteriga kohtudes. Vaid 18% Anne & Stiili veebiküsitluses vastanud eevatütardest on jaganud voodit üksnes eestlastega ning 4% vastajatest vaid Jackide ja Pablodega, ülejäänud vastajatel on kogemusi mõlemalt tandrilt. Seega võib öelda, et ka seksis on riigipiirid juba ammu valla.

Etteheited eesti mehele

Miks on eesti naised nii altid välismaa mehi oma sängi lubama ja millised on etteheited siinsetele meestele? “Eelmängu puudumine!” tunnistab Terje. “Mulle meeldib õrritamine ja pikk nautlemine: küünlad, muusika, kogu krempel. Ootan ka teiselt poolt samasugust suhtumist. Enamasti on aga meestel voodis nii kiire, nagu hakkaks kohe köögis mingi koosolek.”

“Mina ei väsi kordamast, et minu puhul ei piisa eelmänguks rindade ja tagumiku pigistamisest. Ei piisa!” lisab konkreetsel toonil Krista. “Kuna ei mina ega mu partnerid pole enam 20aastased, siis ma eeldaksin, et mees tuleks ise nende eelmainitud asjade peale ning ma ei peaks kogu aeg initsiatiivi haarama. Et nüüd võta massaažiõli ja tee mulle massaaži ning nüüd mine pane telekas kinni ja küünlad põlema,” jätkab Heidi. Talle on jäänud mulje, et kui mees on valmis, siis peab ka naine kohe valmis olema. Ning et meestel käib eelmängu alla ka enda tutvustamise osa, sest nii kui voodisse jõutakse, läheb kohe asjaks. Paljud mehed ei mõista, et naistel ei ole küljes on/off-nuppu, millele enne seksi vajutada. Vajalikku meeleollu jõudmine nõuab õrnemalt poolelt märksa enam pingutust ja suisa sobivat tähtede seisu.

Kas välismaa mees on tõesti parem?

Puudulik eelmäng, teadmatus ja vähene initsiatiiv – kas eestlane seksib siis tõesti halvemini kui välismaa mees? Heidi tõdeb, et nii üheselt ei saa lahterdada, sest lõpuks loeb voodis vastastikune klapp.

Ka Terje arvates on sedasi jagada keeruline. Tema sõnul saaks vaid üldistada, et välismaa meestega on lihtsam seksini jõuda, sest nad oskavad paremini juttu alustada ja vestlus on ladusam, mis suurendab omakorda tõenäosust, et asi seksini üldse läheb.

“Näide elust enesest. Istusin restorani baaris, kui mu külje alla ujus üks eesti mees, istus hästi ligi ning hakkas juttu ajama, endal päikeseprillid ees. Hetke pärast siis küsis, et kas mind ei huvitagi, miks tal prillid peas on. Ning andis ise kohe kiire vastuse: sellepärast, et sai eile peksa ja silm on sinine. Milline võrratu lähenemiskatse!” meenutab Krista naerdes eelmise nädala kogemust.

Tekkis huvi artikli vastu?

Osta juuli ajakiri mugavalt koju juba täna! Värske Anne & Stiil jõuab sinu postkasti 2 päeva jooksul. Suundu ostma!

Jaga
Kommentaarid