Kuidas astroloogia töötab?

See võib olla üsna keeruline, kuna mängus on mitu asjaolu. Just seetõttu võib esialgu tulla abiks, kui konsulteerid esialgu astroloogiga, kes aitaks paremini mõista sinu tähemärgi omadusi. „Veenus eksisteerib koos teiste planeetide ja suhteelementidega,“ sõnab Los Angelese selgeltnägija ja astroloog Joshua MacGuire.

„Sinu kuumärk paneb paika sinu emotsionaalsed vajadused. Sinu Marss näitab sinu kirglikku, seksuaalset stiili. Sinu Merkuur näitab, kuidas sa suhtled. Sinu Jupiter näitab, kuidas sa arened. Kõiki neid asju arvesse võttes saabki sinu tähemärgi omadusi võrrelda kellegi teise omadega, et leida õige suhe ning muuta ka olemasolev sügavamaks ja püsivamaks,“ sõnab ta.

Missugused märgid omavahel kõige paremini sobivad?

Kuigi maksimaalse sobivuse väljaselgitamiseks on parim võtta arvesse kõiki mainitud aspekte, siis võib esialgse hinnangu aidata teha ka ainult oma päikesemärgi vaatamine – see, mis tähistab sind näiteks Veevalaja või Lõvina. Kui lisad analüüsi ka kuumärgi, võib see esile tuua sobivuse vastandlikke omadusi, kuna võid suurepäraselt kellegagi ka sügavamal tasandil ühenduda.

Päikesemärk on sinu baasisiksus, sinu ego, kuidas sa end tunned ja positsioneerid. Samal ajal kui sinu kuumärk kirjeldab sinu sisemist emotsionaalset elu, sinu sügavaid vajadusi, sinu varjatud poolt, mida sa enamikele inimestele just kuigi lihtsalt ei näita.

„Siinkohal ei saagi anda ühest vastust, kes kellega kõige paremini sobib, kuna arvesse peab võtma palju enamat kui lihtsalt päikesemärki,“ ütleb MacGuire. „Üldiselt võime aga öelda, et tulemärgid ja õhumärgid (Jäär, Lõvi ja Ambur ning Kaalud, Veevalaja ja Kaksikud) sobivad omavahel hästi, samal ajal kui veemärgid ja maamärgid (Vähk, Skorpion ja Kalad ning Kaljukits, Sõnn ja Neitsi) sobivad hästi.“

Üldiselt on teistsugused kombinatsioonid omavahel vähem sobivad, kuid selles idees leidub tohutult erandeid. Selleks, et astroloogia saaks olla tõeliselt efektiivne kosjasobitaja, peab arvesse võtma kogu märkide skeemi. „Näiteks võib Sõnni kuumärgiga Jäär saada ülimalt hästi läbi Neitsiga, kuigi nende päikesemärke ei peeta üldiselt sobivateks,“ selgitab ta. Kuidas siis võiks astroloogia aidata sul sobivaimat partnerit leida?

See võib kindlaks teha meeldimised ja mittemeeldimised

Kui tead juba tähemärgi või päikesemärgi baasil peamiseid sarnasusi ja erinevusi, saadki esimesed vastused. „Näiteks Kaladele meeldib unistada ja põgeneda. See võib ajada aga hulluks Sõnni, kes on pigem kahe jalaga maa peal või võib hoopis vastupidiselt olla just see unistav element, mida ta oma elu tasakaalustamiseks vajab,“ ütleb ekspert.

Veel üks näide. „Olenevalt teistest skeemis olevatest elementidest, võib Amburil olla Sõnniga keeruline. Ambur võib vajada vabadust ja seiklust, samal ajal kui Sõnn soovib järjepidevust, kindlustunnet ja turvalisust.“ Selliste tähemärkidega paar peab juba eos oma vastandlikud vajadused kooskõlastama.

Järgmine näide. „Partner, kelle skeemis on domineeriv Ambur või Jäär võib sattuda konflikti kellegagi, kelle märgis on tugevad Kaalud. Amburis või Jääras olev inimene võib olla võrdlemisi otsekohene ja tormakas, mis võib olla vastuolus Kaalude kõrgendatud tundlikkusega ja sooviga olla diplomaatiline,“ ütleb ta. Sellised inimesed peavad üksteise baaskäitumist mõistma, tegema kompromisse ja olema järeleandlikud. See nõuab tööd ja aega.

„Kui naise Marss on Lõvi märgis, meeldivad talle mehed, kellel on päikseline isiksus, kes on lahked ja suuremeelsed ning head meelelahutajad. Lõvi tähemärgiga mees oleks seetõttu talle ideaalne, kuna just tal on sellised omadused,“ märgib MacGuire.

Sarnaselt, kui mehe Veenus, mis määrab omadused, mida ta naise juures atraktiivseteks peab, on Veevalajas, meeldivad talle naised, kes on targad, vaba olekuga ja veidi omapäised, mis on Veevalaja märgi omadusteks. „Kuigi nad on nutikad, kipuvad Skorpionist naised olema üsna emotsionaalsed ja intensiivsed, seega ei pruugi nad sellisele mehele parimaks valikuks olla. Näiteks võib selline naine saata järjest mitu sõnumit ja küsida, kus mees nii kaua oli ning vastaspool võib seda liigse kontrollimisena näha,“ toob ta näiteks.

Tähemärgid võivad aidata lahendada levinud probleeme

Astroloogid võivad aidata sul tuvastada kõige levinumaid probleeme, mis teie skeemide ja olemuste põhjal tekkida võivad ning seejärel anda ka soovitusi, mis neid takistusi ületada aitavad.

„Ütleme näiteks, et mehe kuu on Amburis ning naise oma Sõnni märgis. See võib tekitada konflikte, kuna esimene vajab emotsionaalselt vabadust ja seiklust ning teine vajab järjepidevust, kindlustunnet ja turvalisust,“ ütleb ta.

Veel üks näide. „Ütleme, et Veevalaja ja Kaalud on juba pikemat aega suhtes olnud. Veevalaja väärtustab vabadust, aga Kaalud hindavad abielu. Astroloog näeb suurima tõenäosusega, et Kaalude tähemärgi esindaja soovib sügavamat pühendumist, mida aga Veevalaja ei suuda mugavalt pakkuda,“ ütleb ta. Sellise eelteadmisega saavad need kaks näha teineteist laiemast perspektiivist, mis aitab erinevusi kooskõlastada ja vältida soovide konflikte.

Need selgitavad, missugused käitumismustrid sul suurima tõenäosusega on

Tähemärkidel on teatud harjumused ja meeldimised, seega on just nende meelepäraste asjade leidmine partneris ülimalt oluline. Astroloogid võivad aidata sul välja selgitada, missugustes märkides sa suurima tõenäosusega need omadused leiad. Sarnaselt võivad astroloogid aidata ka kindlaks teha sinu isiklikke mustreid, seega saad teadlikult neid arendada või leida suhte, mis neile vastab.

„Näiteks Kaalud ihkavad jäägitut armastust. Kui Kaalude tähemärgi esindaja seda teab, saab ta olla oma käitumisest teadlik ja välja selgitada, kas ta ikka tahab suhet või on lihtsalt armunud ideesse olla armunud. Astroloogiliste teadmistega kaasneb jõud oma mustreid muuta,“ sõnab ta.

Veel üks näide. „Neitsid võivad olla kroonilised kaeblejad. Kui Neitsi aga mõistab, et ta seda teeb ja miks, saab ta aga õppida olla iseendaga leplikum, mis omakorda muudab ta ka partneri osas tolerantsemaks.“

Kui näiteks Skorpion mõistab oma vajadust ekstreemsuste järele, saab ta oma piire tervislikematel viisidel ületada (kunstiliselt, füüsiliselt) ega tekita pingeid oma partneriga, kui ta järjekordset hullumeelsust planeerib.

Amburitel on rändav isiksus. Kui selle tähemärgi esindaja mõistab, et tal on sisemine vajadus avastada ja uudistada, võib ta oma partneriga maailma avastama minna ning uutes kohtades reisida, mitte otsida uut ja põnevat kogemust teiste naistega.

Lõppude lõpuks on kõige olulisem leida just see õiget tüüpi inimene, kes sobib sinu elustiili ja eesmärkidega. Astroloogia võib sulle anda veidi aimu, missugune sa sügaval sisimas oled ja missugune partner sulle sobib, et suhe tõeliselt toimima panna.

Allikas: Your Tango