Poosides, kus teie näod on vastamisi, asetage teineteise huuled üksteisele nii lähedalt kui võimalik, nii et peaaegu suudlete. Nüüd hinga sisse ajal, mil sinu partner hingab välja. „Tunne, et justkui hingate sisse-välja üksteise eest on ülimalt võimas ja isegi erootiline,“ sõnab tantraõpetaja Xanet Pailet.

Kasuta sõnu

Teaduslikud uuringud on tõestanud, et kui hakkate tegevuse intensiivsemaks muutudes rohkem rääkima, võib see kehas õnnehormoonide tootmist ergutada. Proovi järgnevat kolme eriti intiimset tehnikat:

Sosista magusaid lauseid

Väikeste lausejuppide sosistamine tekitab automaatselt kirgliku kehalise reaktsiooni, justkui „liblikate“ tunde kaelast allpool. Jäta meelde, et kasutaksid lausete kindlasti sõna „sina“ ning ütleksid, missuguse tunde ta sinus tekitab. Nii tunneb partner, et sa oled täielikult temaga ühenduses. Uuringud on ka tõestanud, et vahekorra ajal on just sosistamine juhiste andmiseks kõige efektiivsem.

Pööra tähelepanu detailidele

Ole armatsemise ajal tähelepanelik ning väljenda teadlikult ja häälekalt oma reaktsiooni igale heale puudutusele ja vaatepildile. See ei pea isegi olema seksuaalse alatooniga kommentaar. Piisab näiteks sellest, kui ütled, missuguse tunde partneri keha sinus tekitab. Kui annad partnerile märku, et ta on sinu jaoks oluline, tugevdab see teievahelist sidet veelgi.

Muuda oigamine tähendusrikkaks

Hüpnoterapeut Kimberly Friedmutter sõnab, et inimestele meeldib kuulda nende nime. „See võib küll kõlada veidralt, aga see tekitab alateadlikult tunde, et me tähendame midagi. Seega oiga oma partneri nime, kui ta voodis midagi hästi teeb, sest see muudab hetke veelgi lähedasemaks,“ soovitab ta.

Südame lähedal

Huvitav fakt: Kui partner õrnalt sinu nibu suudleb, vallandab see kehas niiöelda „kaisutamise hormooni“, mis tekitab kehas sooja ja meeldiva tunde. Ekspertide sõnul on nibudega mängimine üks parimaid viise eelmänguks.

Teise variandina lase partneril õrnalt sõrmede ja libestiga üle kogu sinu keha mängida, lõpetades nibudel. Nüüd vahetage kohad, sest uuringute kohaselt on vähemalt poolte meeste nibud sama tundlikud kui naistel.

Silmad üles!

Vaata suuseksi ajal partnerile seksikalt ja kindlalt silma. „Mahlaka muigega silmside võib vahekorra ajal mõjuda palju võimsamalt kui lihtsalt sõnad,“ selgitab seksiõpetaja ja raamatu „Curvy Girl Sex“ autor Elle Chase.

Proovi õrna puudutust

Kerged tõmbed... „Õrnad puudutused ja tõmbed võivad vahekorra ajal vägagi kirglikud olla,“ ütleb seksiõpetaja Stefani Shaffer-Pond. „Kuid kui muudame puudutused intensiivsemateks, viime romantilised tunded täiesti uuele tasemele.“ Seega tõmba kätega üle partneri keha, et stimuleerida tema keha närve, mis õrnadele puudutustele reageerivad.

Üllatavad paigad... Kui pöörate tähelepanu teineteise mitte niivõrd ilmselgetele kehaosadele nagu näiteks lõuajoonele, rangluudele, reite siseosale ja jalgadele, näitate, et naudite teineteisest iga millimeetrit, mitte ainult otsest vahekorda. „Kasuta oma kätt kui avastusretkel olevat võlukepikest,“ ütleb tantratreener Maisja Aza.

Ole vastuvõtmisele avatud

Inimesed – ja eriti naised – astuvad liiga tihti vahekorda mõeldes, et nad peavad kogu töö ära tegema. Kuid lubades endal olla naudingu vastuvõtja rollis annab sulle võimaluse tunda partnerilt rohkem armastust ja tähelepanu. „Luba endal olla haavatav ja lase lahti mõttest, mida sa arvad, et tegema peaksid. Sa võid kogu keha ja kõikide meeltega võtta vastu seda, mida partner sulle annab.“

Naudi järelsära

Pärast seksi peavad mitmed mõnukemikaalid sinu ajus justkui järelpidu. See tekitab sinus rahuliku ja õndsa tunde, mis teaduslike uuringute kohaselt võib kesta tervelt kaks ööpäeva. Toronto ülikooli teadlased leidsid, et just see tunne on lähedase suhte koha pealt isegi olulisem kui voodit raputav vahekord ise. Kuidas sellest maksimumi võtta?

Kaisutage nii palju kui võimalik

See tõstab hormooni nimega oksütotsiin taset, mis muudab sind veelgi õnnelikumaks, kui seks ise. Ükskõik, kas pikutate üks või viisteist minutit, olge teineteisele võimalikult lähedal ja hingake ühes rütmis. „Kui hingate kui üks inimene, tugevdate teievahelist sidet,“ sõnab podcasti „Sex with Jess“ eestvedaja Jessica O'Reilly.

Rääkige vabalt

Samal ajal kui te veel taastute füüsilisest, hormonaalsest ja emotsionaalsest seksi karussellist, avage teineteisele oma südamed ja olge haavatavad. O'Reilly soovitab rääkida teineteise salasoovidest ja unistustest, aga ka pisiasjadest. Küsi näiteks partnerilt: „Missugune näeb välja sinu täiuslik päev?“

Saada talle järelsõnum

Mõtteavaldused nagu „igatsen sind meie voodis“ või „olime eile suurepärased“ annavad partnerile ka järgmisel päeval teada, et sa oled mõtetes endiselt teie mõlema tekitatud mõnupilve peal ning mõtled tema peale. Teadlaste sõnul tekitab see ajus samasuguseid sensatsioone nagu auhinna võitmine. Tegelikult võib öelda, et ta võitiski auhinna – sinu.

Kolm parimat poosisoovitust

Suhkrulusikas

Ole niiöelda „väike lusikas“, nii et olete külili ja partner on sinu selja taga. Aseta oma pealmine jalg tema keha peale ning lase tal ühe käega sinu kliitorit stimuleerida. Miks see romantiline on? Maksimaalne kehaline kontakt tekitab teis ülima lähedustunde.

Diivanikiigutaja

Partner istub diivani äärele ning sina tema sülle, teie näod vastamisi. Kiigutage oma kehasid õrnalt edasi-tagasi, samal ajal teineteist tugevad haardes hoides. Miks see romantiline on? Tegemist on põhimõtteliselt kallistusega, millel on potentsiaali lõppeda orgasmiga.

Number 8

Lama selili, põlved kõverdatult ülesse tõstetud ja padi sinu tagumiku all. Partner tuleb oma kehaga sinu jalgade vahele ning teeb oma kehaga õrnasid ringjaid liigutusi. Miks see romantiline on? Hõõrdumine annab teile võimaluse teha ettevalmistusi võimsaks orgasmiks.

Allikas: Cosmopolitan.com