Muuda oma käitumist. Võib-olla järgid praegu alateadlikud mingit käitumismustrit, mistõttu koperdadki alati nende nii-öelda valede meeste otsa. Äkki sobitad tutvusi alati samades kohtades? Võib-olla alustad tutvusi iga kord ühesugusel viisil? Võimalusi on mitmeid. Proovi seekord teisiti.

Mõtle ka vigadele. Kui hakkad kellegagi kohtamas käima, näed tahes-tahtmata ainult inimese häid külgi. Kui ta ütleb midagi, mis tavapärases olukorras paneks sind mõtlema või ärritaks, siis armunud olekus jätad ohumärgid tähelepanuta. Keegi pole ideaalne ja seetõttu tasub juba varakult suhtuda mehesse realistlikult, et hiljem poleks suurt pettumust.

Küsi kellegi teise arvamust, keda usaldad. Hea oleks, kui tegemist on ausa inimesega ja kes ei proovi igat su otsust kiita ega maha laita. Tutvusta potentsiaalset kaasat mõnele oma sõbrannale või sõbrale ja uuri hiljem, mis on tema arvamus.

Millised on ta sõbrad? Mõtle, millises seltskonnas see mees liigub. Kuigi iga inimene on erinev, siis on tal oma põhiliste sõpradega mingid ühised jooned. Sõbrad on inimesed, kellega inimene ise otsustab aega veeta ja keegi ei sunni teda selleks.

Ära lase oma latti alla. Kui sead kõrgemad eesmärgid, hakkab su elu muutuma. Ära lase endale ligi igat tüüpi, vaid ole valivam. See ei tähenda, et oleksid tingimata upsakas, vaid tea oma väärtust ja ära astu meelega ämbrisse. Ümbritse end eelkõige inimestest, kes sind austavad ja kes väärivad su tähelepanu.

Avasta oma õnn ise. Kõigile meeldib aeg-ajalt omaette olla ja keegi ei taha olla üksi. Mõned inimesed kiirustavad aga meeleheitlikult endale kaasat leidma. Iga kaasa ei pruugi sind muuta õnnelikuks, vaid juhtuda võib isegi vastupidine. Õpi esmalt ennast armastama ja ole iseenda vastu hea, sest nii saad olla tõeliselt õnnelik.

Allikas: love.allwomenstalk.com