Lama ühel küljel ning tõsta üks jalg üles, luues kehaga L-kuju. Partner toetub samal ajal oma põlvedele ning paneb sinu alumise jala oma jalgade vahele. Miks? Uus nurk = täiesti uus viis teineteise kogemiseks. Lisaks, kui soovid traditsioonilisele seksile vahelduseks midagi muud, võid oma kliitori hoopis lisastimulatsiooniks tema reite vastu suruda või lihtsalt käed intensiivsemalt mängu panna. Kui sa ei ole kuigi painduv, pane ülemine jalg just täpselt sinna, kus end kõige mugavamalt tunned.

Tõstke katus üles

Joogas harrastatav silla poos ei ole kasulik vaid sinu tagumikule ja kõhulihastele. See loob ka vahekorra ajal ideaalse nurga täiuslikuks sisemiseks stimulatsiooniks. Sa juba oskad seda: lama selili ning seejärel tõsta puusad nii kõrgele kui saad. Partner siseneb sinusse põlvitades. Määri tema käele veidi libestit ja lase tal end kõikjalt puudutada. Lisaks võid tegevusse kaasata ka vibraatori. Namaste.

Kitsas lõpp

Kui koerapoos ei kuulu just sinu lemmikute hulka, siis võid seda vaid ühe lihtsa liigutusega paremaks muuta – suru lihtsalt jalad kergelt kokku. Partner asetab oma jalad sinu omadest väljapoole, tekitades väga lähedase ja pinguldatud poosi. Nipp: tee eelnevalt korralikult vaagnapõhjalihaste harjutusi, et anda oma kehale veelgi suuremad supervõimed.

Konnapoos

Oled hoopis koerapoosi fänn? Vii see uuele tasemele. Seisa kahel jalal ning lase end nüüd kükki (just, jõusaalis tehtud kükid tulevad siinkohal suureks kasuks). Partner seisab põlvedel sinu taga, liigutades end ette-taha, samal ajal kui sina liigutad end kergelt üles-alla. Jah, kuna siinkohal on kaasatud kükk, ei ole see just kõige romantilisem ja kaunim poos, kuid vaheldust toob see kindlasti ning samuti näitab see partnerile sinu tagumikku täiesti uuest vaatenurgast.

Armupaat

Selle poosiga võid oodata romantilist silmsidet ja lihtsamaid orgasme. Partner peab istuma voodis, jalad sirgelt ees ning toetuma taha kätele. Nüüd istu talle sülle, näoga tema poole ning nõjatu samuti kergelt tahapoole. Tõsta oma jalad tema õlgadele ning leidke rütm, mis teile mõlemale sobib. Poosi paika sättimine võib küll veidi aega võtta, kuid see on seda väärt.

Allikas: Cosmopolitan