Määri oma torso jahutava aaloegeeliga kokku ning lasku põlvili. Hoiata kallimat valusate kohtade puudutamise eest ning näita talle kätte kõik ohutud tsoonid. Kasuta võimalust avastada uusi erogeenseid punkte, mida teil varem pole olnud põhjust otsida.

2. Põlenud selg

Kuna sellisel puhul on tavapärased misjonäri- ja koerapoosid kujuteldamatult piinarikkad, siis pane erinevad kodused tasapinnad enda kasuks tööle. Suurepäraselt sobivad köögi tööpinnad, aknalauad, kummutipealsed ja toolid. Krabage julgelt teineteise kannikaid ning laske kirel lõõmata.

3. Põlenud reied/sääred

Nüüd on käes see kauaoodatud moment, mil saad lüüa trumbi lauale ning suunata kallim suuseksi maailma väravaist sisse. Sina istu lihtsalt kõrgemal toolil ning lase ettevaatlikult ennast “tervendada”.

4. Põlenud käed

Tagurpidi-kauboitüdruk on sellisel puhul asendamatu. Parimaks kohaks on pehme tugitool, kus saad kaaslase sülle istuda, samal ajal põlenud käsi toetades. Need aitavad sind ka juhul, kui sul on jõusaalis mõni jalapäev vahele jäänud.

5. Üle keha kõrbenud

Ära lase ennast mingil juhul morjendada asjaolust, et terve keha huugab, vaid pane tööle oma teised meeled — näiteks silmad ja kõrvad. Saate iseennast puudutades teineteist eemalt jälgida ning sõnadega erutada, näidates partnerile järgmiseks korraks kätte kõik vajalikud nipid, kuidas sind paradiisi lennutada.

Jaga
Kommentaarid