Algajatele

Klassikaline vibraator

Kui enamik meist mõtlevad klassikalisele, mitte hirmutavale vibraatorile, siis kujutame ette just seda kõige traditsioonilisemat „pulga stiilis“ mänguasja. Kui sa kardad, et midagi enamat oleks sinu esimesteks katsetusteks liiga võimas, siis soovitamegi just sellist. Selliseid vibraatoreid võib kasutada välimiselt, aga need sobivad ka sisestamiseks. Neil on küll veidi intensiivsust, aga samas on need algajale siiski turvalised ja leebed.

Kuuli stiilis vibraator

Selline vibraator on loodud neile, kes tõepoolest soovivad midagi eriti väikest ja diskreetset. Tavaliselt on need väiksemad kui sinu väike sõrm ja seega pole need kohe kindlasti mõeldud tuppe sisestamiseks. Kuigi mõned on üsna õrnad, leidub ka vägagi võimsaid variante. Vali selline, mille seadistustes on mitu erinevat kiirust – valikuvõimalused on lõputud! Mõnedel variantidel on kaasas ka pult, mis annab võimaluse neid lõbusalt ka partneriga kasutada.

Kesktasemele

Stimulatsioon suuga

Need variandid pole mingi naljaasi. Tavaliselt tulevad need väikese otsikuga, mis on mõeldud imiteerimaks oraalseksi. Jah, nende disain on küll äärmiselt omapärane, muutes need ehk veidi ebamugavaks kasutamiseks neile, kes pole kunagi varem vibraatorit kasutanud. Kui sa aga selle uue tundega harjud, võib see väike vidin olla täielikult elumuutev. Tagasiside kommentaare uudistades selgub, et on naisi, kes pole kunagi enne sellise vibraatori kasutamist orgasmini jõudnudki!

Võlukepi stiilis vibraator

Kui panna vibraatorid populaarsuse järjekorda, võib just see valik võitjaks osutuda. Tõenäoliselt oled just sellises stiilis vibraatoreid näinud filmides ja internetiavarustes. Oluline on märkida, et võlukepi stiilis vibraatorid ei ole mõeldud tuppe sisestamiseks – see võib vahel segadust tekitada. Kui aga väline kliitori stimuleerimine kuulub sinu lemmikute hulka, on see parimaks valikuks. Vali selline, mida saab laadida ja mida ei pea kasutamiseks pistikusse panema. Arusaadavatel põhjustel võib juhe segama hakata.

Eksperdile

Super! Meil on äärmiselt hea meel, et sellesse valikusse piilud. Etteruttavalt võime öelda, et järgnevad leiud võivad sinu maailma muuta. Levib valearvamus, et väga intensiivsed ja võimsad vibraatorid võivad sinu seksielu „rikkuda“ ja panna sind unustama, mis tunne on vahekorda teise inimesega kogeda. Vale!

Jänese stiilis vibraator

Jah, see kurikuulus Jänes võib olla hirmutav, kuna see on samal ajal mõeldud nii tuppe sisestamiseks kui kliitori stimuleerimiseks. Seega, kui sa pole harjunud, et sinu jalgevahel korraga väga palju toimub, siis võib see alguses tõesti heidutav olla. Jänese stiilis vibraatoril võib vahel olla ka selline seadistus, mis võimaldab selle erinevatel osadel erinevas rütmis või kiirusel töötada. Seetõttu võib olla tegemist ka suhteliselt kuluka väljaminekuga, kuid mõtle sellest kui olulisest investeeringust sinu seksuaalsesse heaolusse.

G-punkti vibraator

Kuigi paljud inimesed peavad seda kurikuulsat G-punkti endiselt seksimaailma müüdiks, võime uhkusega garanteerida, et G-punkt on tõepoolest igal naisel olemas ja kui sa oled seda kunagi tundnud, võid meiega siinkohal nõustuda. G-punkti vibraator on spetsiaalselt loodud tuppe sisestamiseks ja see on loodud just sellise kujuga, mis võimaldab „sihtida“ seda teatud punkti tupes. (Olgu, see kirjeldus ei kõla kuigi seksikalt, aga sa tead küll, mida me mõtleme.)

Kasutamiseks koos partneriga

Sõrme vibraator

Kuigi seda vibraatorit võib julgelt ka üksi kasutada, on see suurepärane kasutamiseks partneriga. Tavaliselt mahuvad need täpselt nimetissõrme ümber ning neid võib nii sisestada kui ka kasutada ükskõik missugusel kehapiirkonnal, mis veidi lisastimulatsiooni vajab. Tegemist on väga väikeste vibraatoritega, seega on neid lihtne peita ja reisile kaasa võtta.

Muna

Sellised vibraatorid on ühed kõige lihtsamad mänguasjad, mida partneriga vahekorda kaasata. Hoia neid ükskõik, missuguse piirkonna vastas, kus veidi enam vibratsiooni tunda tahad. Just nii lihtne see ongi. Enamikel neist on olemas mitu erinevat kiiruse seadistust, seega vaheldust on eriti lihtne tekitada ja partneriga koos ei hakka teil kindlasti igav. Kuigi võid seda loomulikult ka üksi kasutada on see kõige lihtsam lelu, mida voodielu vürtsitamiseks kasutada võid.

Allikas: The Every Girl