Kõdisti on kapriisne: liiga väike surve ei avalda sellele mingit mõju, liiga suur surve aga teeb haiget. Vajadusel konsulteeri partneriga, millist survet ja kuhu täpsemalt anda. Mõni atsakam juhib hellitaja tähelepanu ise sellele, tuleb vaid osata tähele panna

Naisele suuseksi tegemine on kunst, mis paneb naise end armastatuna tundma ning võib viia erakordse orgasmini. Paljud naised eelistavad oraalseksi traditsioonilisele vahekorrale, samas kui teised põlgavad ta valehäbist ajendatuna ära. Hirm, et su lõhn ja maitse pole hea, võib kogemuse ära rikkuda. Ja ega meeski enam uuesti ninapidi allapoole kipu, kui peab kliitorini jõudmiseks esmalt suutäie karusemat villa läbi mäluma või ebameeldivalt kirbet lehka taluma. Samas – inimesi on igasuguseid ja mõnda selline asi just erutab.

Sama erinevad nagu on naised, on ka nende eelistused. Mõni väidab, et vuntsidega mees pakub võimsamat orgasmi, teise meelest mõjub see liivapaberina. Mõnele mehele meeldib nuusutada karvapuhmast, teine soovib näha raseeritud alastust. Kindel on aga see, et kui juba suuseksi juurde asuda, siis leppige nabaaluses frisuuris eelnevalt kokku või vihjake hiljem delikaatselt, et järgmisel korral võiks proovida teisiti. Palju hiljem. Näiteks järgmisel päeval. Suuseksi puhul on hügieen ülimalt oluline. Kõige kindlam ongi vahetult pärast õhtust ihu- ja hambapesu kallimat oraalnaudinguga üllatada.

Suuseksi puhul ära unusta käsi!

Isasema osapoole tuim naise privaattsoonis nahistamine ja lakkumine õiget kohta tabamata ei paku midagi peale habemetüükaga ära kraabitud jalgevahe. Suuseksi tähtsaim komponent on hoopis käed. Sõrmed aitavad kaasa kui keel on väsinud ning võivad samal ajal hellitada ka naise rindu, kõhtu, reisi. Naist võib ka üksnes keelega orgasmini viia, aga keele ja sõrmede koostöös on orgasm võimsam.

Asend „69“ on traditsiooniline vastastikuse suu ja keelega rahuldamise võimalus. Kui partnerite kasvuvahe on liiga suur, ei pruugi see paarile sobida. Mõnele „69“ ei meeldi, kuna siis ei saa ise täiel rinnal mõnu ise nautida ja samas teisele samaväärselt tähelepanu pühendada ning nii eelistatakse teineteist kordamööda rahuldada.

Liiga plahvatusliku orgasmi puhul valitseb mehikest oht naise reite vahele kinni pigistatud saada ning mõneajalist hapnikuvaegust taluda. Võtke seda siiski kui komplimenti oma armukunstile, mitte kui mõrvakatset.

Cunnlinguse tehnikad:

Lakkumine

Jäta keel ja alalõug lõdvaks ja laku ta tupeava kohal, häbememokkade külgedelt ja nõnda kuni kliitorini välja. Mitmekesista seda tehnikat, lähenedes ülevaltpoolt ja altpoolt. See sobib hästi algusesse.

Mokalõks

Libista keeleots õrnalt kokku vajutatud häbememokkade vahele ning liiguta seda naise häbeme alumiste mokkade sise- ja väliskülgedel. See eeldab jalgevahe kiilakat soengut ja tehnikat piirab ka keele pikkus. Varieerida saab keelt häbememokkade vahele ja välja tõmmates ja keelega pisikesi ringikesi tehes.

Keelepress

Hoia naise häbememokad sõrmede abil avali ning vajuta oma keel pehmelt ta kliitorile. Vahepeal ei teeks paha keelega ka mujale põigata, kuid alati peaks jõudma kliitorini tagasi. Mõned naised lähevad sellest pöördesse, teised ei talu silmaotsaski, seega jälgige, mis häälitsusi ta seejuures teeb. Liiga äge keelepress võib mõnele valus olla.

Järgmised tehnikad sobivad kasutamiseks alles siis kui daam on juba üles köetud, alt märkimisväärselt niiske ja õhevil:

Kliitoriluts

Paljasta ta kliitor ja ime seda korraks kiiresti. Nagu vahukoort sisse tõmmates. See on uskumatult hea tunne, kui tehnikaga liiale ei minda. Hammaste kasutamine näkitsemiseks ja ennastunustav vaakumimemine on vastunäidustatud, kuna nõnda valmistatakse mõnu asemel pigem valu.

Keeletoru

Seda saavad ainult need kellele on geenidega kaasa antud võime oma keel rulli keerata. Õppida seda pole võimalik! See meetod töötab kõige paremini ümberpööratult lähenedes - näiteks 69 positsioonil. Keera oma keel rulli tema kliitori ümber püüdes väikestviisi imiteerida seda, mida naise vagiina mehe peenise ümber teeb. Paha ei tee samal ajal ümisemine, sest see tagab lisavibratsiooni.

Tähestik

Kirjuta, nagu eelnevalt kirjeldatud keeleharjutuses, naise genitaalidele tähti. See toimib üllatavalt hästi, kuna keel liigub kõikvõimalikes suundades. Kogenumad teavad juba, mis täht suuremat efekti esile kutsub ning seda võib julgelt ekspluateerida.

Mis maitse sel nüüd oligi? Maitseküsimus on suhtumise küsimus. Kusagil võrreldi sperma maitset oliividega – veidi soolakas ja eriline. Mõnele meeldib, mõni ei talu silmaotsaski. Samuti on genitaalidest tulevaid maitseid võrreldud seente, mereandide ja muu sellisega. Siiski on targem kommentaarid iseendale hoida, sest isegi komplimendina mõeldud võrdlus võib voodirõõmud hoopiski tuksi keerata. Mees mainib, et naine mekib kui siiakala (mis on tema lemmikroog, nagu me filmist „Siin me oleme“ väga hästi teame) ning ongi käes - naine arvab, et maitseb jõledalt ning ei luba mehel oma häbet isegi mitte katsuda. Mehele oli aga naise maitse väga meeldinud, aga naine seda ei usu. Nii et kui on "tummine" naine, siis ei tasu teda heeringaga võrrelda. Ega meestele vist ka meelitusena kõla kui teda liisunud jogurti või mõrkja mädamunaga võrreldakse.

Ohutus

Kui partneril on suu peal herpes, võib see levida sinu suguelunditele ja muutuda suguelundite herpeseks, mida välja ravida ei saa. Suures kirehoos võib partner ka väga kirglikuks muutuda ning sind kogemata hammustada. Haigused võivad sel juhul levida tupe limaskesta haavandite kaudu. Seega tuleks cunnlinguse eel mõelda turvakile kasutamisele.

Harjutusi osavamaks keeletööks

Selleks, et cunnligust pikema aja vältel suuta teha, on olemas harjutusi, mis tugevdavad suulihaseid. Alljärgnevalt paar harjutust keelele ja cunnlinguse positsioonide täitmiseks:

- Pista oma keel suust nii pikalt välja kui võimalik ja ürita puudutada oma nina. Ninani jõuavad küll vähesed, kuid see üritus ise tugevdab keelemuskleid. Eriti mõjus on nõnda maksimaalselt välja sirutatud keelega ringide tegemine. Harjuta vaheldumisi keelt päri- ja vastupäeva liigutades ning üles ja alla suunates.

- Liiguta oma väljasirutatud keeleotsa pidevalt üla- ja alahuule vahel, suhu ja välja, külgedele. Püüa teha keeleringe suletud suuga huulte siseküljel.

− Kirjuta keeletipuga alfabeeti.

Lugu ilmus 2009. aasta märtsikuus Naistemaailma veebis.