Aga selgub, et mõnikord tasub küll! Vana arm on sageli esimene ja ka tõeline armastus ning vahel osutub lahkumineku põhjus maha rahunedes ja aja möödudes tühiseks. Siin ja seal leidub julgeid hunte, kes on kätte võtnud ja oma suhte uuesti tervikuks kokku ehitanud.
Kuulsuste maailmas on kokku-lahku pendeldamisi rohkem kui lihtrahva seas või tundub see nii, sest iga nende probleem jõuab avalikkuse ette. Näiteks Elizabeth Taylor oli Richard Burtoniga abielus kahel korral. Pink ja Carey Hart abiellusid, teatasid kaks aastat hiljem lahkuminekust, ent pärast abielunõustamist on nad taas koos ja nüüd on neil ka tütar. Prints William ja Kate Middleton said tuttavaks ülikoolis ja hakkasid käima paar aastat hiljem. Kuigi mõneks ajaks sai nende suhe läbi, jõuti teatavasti muinasjutuliselt kuninglike pulmadeni. Peale staarpaaride oli hiljuti rahvusvahelistes uudistes liigutav lugu Lena Hendersonist ja Roland Davisest, kes 48 aastat tagasi lahutasid 20 aastat kestnud abielu ning nüüd, 85aastastena, taas pulmi peavad!
Muidugi ei ole koos olemise teine katse alati kerge ja tuleb nii enda kui ka suhtega vaeva näha. Käega lüües ei saa aga kunagi teada, mis võinuks juhtuda, ja jääb üle vaid kahetseda. Kõigist lahkuminekutest ei saa uuesti asja ja ehk ei ole vajagi. Siiski tasub vahel olla võimalustele avatud, sest vana on mõnikord parem kui uus, nagu leidsid Kärt ja Joonas ning Ene ja Pekka.