Yvonne’i sõnul pole kohene füüsiline ligitõmme piisav vundament pikaajalisele suhtele. Naise sõnul ei aita see ka edukaid naisi, sest mehed kahvatuvad nende ees. Ta arvab, et vanad head viisid on palju kindlamad kestva suhte loomiseks.

Yvonne usub, et naised otsivad siiani meest, kellel on parem töökoht ja karjäärivõimalused. Paljud aga lehitsevad rakenduses fotosid ja otsivad endale seda erilist inimest. Tühipalja foto põhjal on aga võimatu öelda, kas tegemist on sobiva inimesega. On ta see, kellega tahad lapsi, keda soovid tutvustada oma perele ja sõpradele?

Naise arust võiksid inimesed minna pisut sügavamale, kui nad soovivad leida kestva suhte. Tähtis on ka see, et teaksid, mida suhtest tahad ja ootad. Naine lisab, et paljud tema kliendid on öelnud, et ainult foto põhjal poleks nad teineteist välja valinud.

Niisiis arvab Yvonne, et kuigi maailma tekib juurde üha enam kohtingurakendusi, siis parim viis kaaslase leidmiseks on ikkagi vana hea viis. Eriti hästi mõjub see edukatele naistele. Yvonne arvab ka seda, et kuigi tänapäeval on võimalik tehnoloogia abil ükskõik kellega ühendust võtta, siis elame ajal, kus inimesed tunnevad end üksikumana kui kunagi varem.

Tänapäevases maailmas lasub inimeste õlul suur surve, sest arvatakse, et ühiskond eeldab meilt palju rohkem kui varem. Seetõttu on aga paljud kaotanud oskuse õppida kedagi päriselt tunda.

Yvonne ütleb lõpetuseks, et paljud inimesed lähenevad suhtele soovide nimekirjaga, aga see pole tegelikkuses jätkusuutlik.

Allikas: Daily Mail