SÕNN tahab, et talle lähenetaks. Teadmine, et keegi teda tõeliselt ihaldab, tõstab Sõnni enesekindlust, nii et ära hoia oma soove ja tundeid vaos.

KAKSIKUD armastavad seiklusi. Uued poosid, rollimängud, lelud... Kõik, mida ta pole juba tuhat korda proovinud või teinud, erutab teda.

VÄHK ei avalda endast palju ja tema soove ning mõtteid pole lihtne arvata. Aga saladuskatte all võime öelda, et miski, mis teda igatahes erutab, on avalikus kohas nahistamine.

LÕVI tahab komplimente, komplimente ja veel komplimente! Esimese asjana tuleb silitada tema... ego!

NEITSI armastab silmadega. Kaunid riided, mille all seksikas pesu, viivad sind õiges suunas.

KAALUD armastavad pikka eelmängu, nii et kui tahad õhtul oma Kaaludest viimast võtta, alusta mehele seksikate piltide ja sõnumite saatmist juba siis kui ta tööl on, et ta teaks, mis teda ees ootab.

SKORPION tahab mängida, nii et rollimängud ja stripp-pokker ajavad ta kiirelt hoogu.

AMBUR vajab veidi eemal olemist, et temas kasvaks tõeline iha. Mida rohkem olete lahus ja ajate omi asju, seda tulisem on teie koos veedetud aeg.

KALJUKITS tahab hoida ohjad enda käes ja partnerlussuhtes meeldib talle domineerida. Kui ta tunneb, et "püksid on tema jalas", tunneb ta ka voodielus end paremini.

VEEVALAJA armastab klassikalisi meelitusi, nii et kui tekitad temas tunde, et ta on seksikaim mees maailmas, tunneb ta just sellisena end ka linade vahel.

KALAD tahavad lisaks füüsilisele tähelepanule ka vaimset stimuleerimist. Intelligents on sama oluline kui seksikas keha, nii et mõnusad vestlused viivad Kaladega kaugele...

Allikas: allwomenstalk.com