"Pole juhust tekkinud!" laiutab Kaia käsi. "Ja kui ka tekiks, ei ole ma kindel, kas julgeksin sellise asjaga kaasa minna. Võõrastega oleks ju natuke kahtlane, hirmutav? Kui nad oleksid aga tuttavad, kuidas ma neile hiljem otsa vaataksin?"
Kui Kaial on julgusest puudu jäänud, siis nii mõnedki teised on söandanud tegudele asuda. Seksilelude tootjafirma Lelo korraldas 30 riigis uuringu, mille tulemustest selgus, et kolmekat on katsetanud koguni 20% naistest. Annele & Stiilile rääkisid oma kogemustest kolm eestlannat (kõigi nimed on muudetud).

"See juhtus Tartus, ülikooli ajal,"
jutustab 28aastane inglise keele õpetaja Helen. "Läksime mu tookordse elukaaslasega õhtul välja ning sattusime juhuslikult kokku lõbusate tuttavatega, kellega tiirutasime mitmes baaris. Lõpuks maandusime ühe kuti korterisse ja jõime seal veel veini... Ega ma ei kujutagi ette, et selline asi juhtuks päris kaine peaga!"
Öö edenedes seltskond kahanes, kuni ühel hetkel avastas Helen end koos oma boyfriendi ja korteriperemehega. "Too mees oli mind varemgi sooja, et mitte öelda meela pilguga vaadanud ning komplimente teinud. Ning mu peikaga said nad ka väga hästi läbi. Nii et tol hetkel tundus mulle igati loomulik teha ettepanek, et võiksime kolmekesi koos voodisse minna."
Kuna alkohol oli pidurid maha võtnud, läks magamistoas lahti pöörane seksiralli. "Ei, ülimõnus oli, eriti alguses," meenutab Helen. "Mõlemad andsid endast parima, et mul hea oleks... Kallim tundis mind muidugi paremini ja teadis, mis mulle meeldib. Mingil hetkel ta isegi õpetas seda teist, et tee seda, Helen tahab nii... Teise kutiga oli aga uudsuse võlu, nagu ikka esimest korda uue mehega voodis olles, lisaks oli tal hästi seksikas keha, mida ma väga nautisin. Ja kuna mu peika oli meiega koos, polnud see ju nagu üldse petmine!"
Tasapisi hakkas Helen aga tunnetama kahe mehe vahelist konkurentsi. Naise naudingu nimel nähtav vaev muutus võistluseks, kumb suudab temast valjemaid mõnuoigeid välja võluda ja kummale ta ise rohkem tähelepanu pöörab. Mingil hetkel eemaldus Heleni boyfriend üldse seksipesast ja suundus kööki suitsetama.
"Siis sain aru, et lõbu on selleks korraks läbi," naerab Helen. "Tegime teise kutiga kahekesi veel ühe kiire raundi, seejärel käisin duši all, tellisin takso ja sõitsin koos peikaga minema. Eks ta pisut mossitas ka, aga ma püüdsin järgmistel päevadel talle eriti tubli naine olla. Me läksime lahku kaks aastat hiljem ning hoopis teistel põhjustel, mitte selle õhtu pärast."
Aga see teine mees, kas hiljem polnud imelik temaga linna peal kokku sattuda? "Hmm, ei, see oli täitsa okei," torutab Helen huuli. "Tartu-suuruses linnas muidugi nägime teineteist, aga suhtlesime normaalselt, võib-olla pisut kelmikamalt kui seni. Kui ma juba boyfriendist lahku olin läinud, käisime selle kutiga korra õhtust söömas."
Tagantjärele arvab Helen, et mehed kippusidki võistlema sellepärast, et üks neist oli temaga seotud, n-ö oma mees. Kui tegu oleks kahe mehega, kes on naise suhtes võrdsel positsioonil, kulgeks kogu üritus ehk kõigile pingevabamalt.
Kindlasti mängis olulist rolli ka see, et Heleni seksipartnerid olid mõlemad heterod. Naisele oli see ühelt poolt mõnus ja kasulik, sest mõlemad keskendusid tema naudingule. Teisalt aga tekitas voodis lisapingeid püüdlikkus, millega mehed hoidusid teineteist puudutamast.

Hoopis teistsugune olukord
tekib juhul, kui kolmiku moodustavad kaks naist ja üks mees. "Kõik sõltub ikka naiste omavahelisest tõmbest ja keemiast," mõtiskleb 34aastane Ruth, praegu taas vallaline naine, kes töötab disainerina. Ruth on tahtnud elus paljusid asju proovida ja kasutanud selleks ka interneti tutvumiskuulutusi. Sealtkaudu tutvus ta endast paar aastat vanema Annaga, kellega vahetati mitu nädalat fantaasiatest tulvil kirju.
Ruth unistas sellest, et minna voodisse teise naisega, aga kui kohtumispäev kätte jõudis, tunnistas Anna, et nendega liitub ka tema armuke Raido. "See kolmekesi olemine oli mulle kohutavalt suur eneseületamine," tunnistab Ruth. "Aga kuna olime Annaga sedavõrd erutavaid kirjakesi kirjutanud, said põnevus ja iha hirmust jagu."
"Kohtusime ühes korteris," meenutab Ruth. "Anna ja mina olime mõlemad juba ette väga elevil, teineteise suhtes nii himurad... Ta haaras mu kohe esikus embusesse ja suudles mind, samal ajal tõmbas meie kallistusse ka mehe. Nad suudlesid mind vaheldumisi ja seejärel lükkas Anna mu pluusi ja rinnahoidja kõrvale ning surus mehe suu mu nibudele, et ta saaks neid kordamööda imeda. Siis läksime voodisse..."
Kuigi kogemus oli põnev ja meeldiv, ei ole Ruth soovinud seda korrata. "Me oleme Annaga meili teel küll aeg-ajalt suhelnud, aga ta tahab ikka kolmekesi kokku saada ja ma ei ole sellest vähemalt praegu huvitatud. Mulle see Raido nii väga ei meeldinud, ta ei olnud selline mees, keda ma muidu vaataksin... Aga üldiselt arvan küll, et hea ja pöörase seksi aluseks on vastastikune tõmme, olenemata soost ning persoonide arvust ja kombinatsioonist!"

Naistevahelise huvi põhjal
tekkis ka 42aastase Tuuli paari aasta tagune kolmeka-kogemus, mida väikese ilusalongi omanik nimetab oma elu erilisimaks seksinaudinguks.
"Me puhkasime perega Itaalias Riminis," jutustab Tuuli. "Tol päeval läksid mees ja lapsed Ravennasse ekskursioonile, mina aga otsustasin maha jääda, rahulikult päevitada ja raamatut lugeda. Sattusin rannas ühe paari kõrvale – naine oli blond ja täiesti sellist nägu, et ta oleks võinud ka eestlane olla. Mehel olid tumedad lokkis juuksed."
Tuuli ei saanud midagi parata, et kiikas ikka ja jälle paarikese poole. "Sellest naisest lausa õhkus seksuaalsust... Ja ma tunnetasin nende erilist keemiat – kuidas mees vahepeal silitas naise külgi ja reisi, kuidas ta naisele midagi sosistas, huuled tema kukla lähedal. Koos olid nad väga erutav vaatepilt."
Järsku märkas Tuuli, et võõras naine vaatab ka teda. Kas ta oli neid liiga ebaviisakalt vahtinud? Et ebamugavast olukorrast pääseda, asus eestlanna ennast päikesekreemiga katma. Äkitselt kõnetas blond naine teda inglise keeles ja küsis, kas Tuuli vajab selja kreemitamisel abi. Kohmetult võttis viimane pakkumise vastu. "Tema kreemised sõrmed olid mu seljal pehmed ja väga mõnusad, need ei kiirustanud üldse. Ma istusin ja vaatasin Aadria merd ning nautisin seda, kuidas ta mind puudutas."
Lühikesest vestlusest selgus, et blond naine oli norralanna Lisa. Tema partner Giancarlo oli pärit Milanost. "Ma ei saanud isegi aru, kas nad on päriselt paar või lihtsalt koos puhkusele tulnud," ohkab Tuuli. "See polnudki oluline. Vahetasime mõned üsna mõttetud fraasid, pealiskaudsed komplimendid... Aga Lisa erutas mind väga ja tema silmist nägin, et see on vastastikune."

Naised kompasid teineteist pilkudega,
kui Giancarlo tegi ettepaneku, et Tuuli tuleks nende juurde aperitiivile. "Abikaasa oli lubanud mulle sõnumi saata, kui nad Ravennast tagasi sõitma hakkavad, nii et mul oli aega küll. Nende üürisuvila asus vähem kui kilomeetri kaugusel, seal oli hämar ja jahe ning neil oli külmikus pudel jääkülma Pinot Grigiot."
Daamide klaasid veini täis valanud, palus Giancarlo end vabandada ja kadus duši alla. "Me istusime Lisaga kõrvuti vanal pruunil nahkdiivanil ja limpsisime veini," meenutab Tuuli. "Tema käsi libises mu paljale käsivarrele ning liikus seal alt üles ja taas ülalt alla, hästi õrnalt. Küünarnukiõndlas tegi ta pisikese peatuse ja kõditas seda nimetissõrmega. Mina olen alati nii kärsitu, aga Lisa näol püsis rahulik leebe naeratus. Ta teadis, mis meid ees ootab, ja oskas ka seda ootust nautida."
Norralanna õrnal juhtimisel asusid naised aeglasele hellitusretkele, puudutades teineteise käsi, jalgu, kaela, pead, otsides ja avastades erutavaid kohti kehadel, mis rannapäevast veel hõõgusid. "Kui Giancarlo duši alt tagasi jõudis, ei olnud me teineteise rindu veel katsunudki, ometi olime erutusest täiesti märjad."
Tuuli hääl muutub kergelt karedaks, kui ta jätkab. "Ehmusin korraks, kui Giancarlo taas tuppa astus, aga Lisa rahustas mind sosinal. Mees tuli meie juurde nii, nagu oleks kogu olukord täiesti loomulik. Tema valge hommikumantli vahelt piilusid tumedad rinnakarvad, mis tundusid mulle nüüd poole seksikamad kui enne rannas."

Kolmekesi alustati põhjalikku nautlemist,
mille käigus sai Tuuli "vähemalt neli" võimsat orgasmi. "Me keerasime terve elutoa segi ning liikusime sealt edasi duširuumi ja seejärel magamistuppa. Nad olid mõlemad väga seksikad ja osavad ning nad tõesti pingutasid selle nimel, et meil kõigil mõnus oleks. Ma ei tunnetanud kummaltki poolt mingit armukadedust ega võistlemist, ainult puhast lõbu ja naudingut. See oli suurepärane!"
Pärast toda õhtupoolikut arvab Tuuli, et kui inimesed suudavad maha suruda kompleksid, armukadeduse, omavahel võistlemise ja muud pinged, siis moodustavad kaks naist ja üks mees seksi mõttes ideaalse seltskonna. "Seda muidugi eeldusel, et naised on vähemalt mingil määral biseksuaalsed ning tunnevad ka teineteise vastu tõmmet. Aga hiljuti lugesin kuskilt, et kõik üle keskmise seksuaalsusega inimesed on tegelikult biseksuaalsed, nii et..."
Hotelli jõudis Tuuli täpselt kümme minutit enne ekskursioonilt naasvat peret. "Mingeid kontakte ma Lisa ja Giancarloga ei vahetanud, sellel poleks ju mõtet olnud. Aga see oli fantastiline kogemus ning kui mul peaks kunagi veel samasugune võimalus tekkima, võtaksin selle isegi julgemalt vastu!"

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2014. aasta septembrinumbris.