Kursus toimub piiratud kohtade arvuga grupis ilusalongis Rosalind Wellness Tallinnas, kus osalejaid ootab spetsiaalne koolitusklass koos peegliga koha ja kõigi vajalike töövahenditega Artdeco poolt. Lisaks üllatab Artdeco iga kursusel osalejat väikese kingitusega.

Artdeco – kosmeetika nagu ei iial varem

Tuntud Saksa meigibränd Artdeco loodi aastal 1985 ja on tänaseks saanud populaarseks üle kogu Euroopa. Artdeco on unikaalne kaubamärk, mis täidab tühimiku keskklassi ja kõrgklassi kosmeetikabrändide vahel.

Artdeco kollektsiooni tuumaks on Systéme Mosaique – mitmekülgse toonivalikuga lau- ja põsepunavärvide karbikesed on varustatud magnetitega ja neid saab igaüks oma soovide järgi meigikarpi kombineerida. Nii on võimalik luua oma isiklik ja ainulaadne lemmiktoodetest koosnev meigipalett! Bränd soosib ka keskkonnasõbralikku käitumist. Meigipalettides otsa lõppenud tooted saab lihtsa vaevaga tänu magnetsüsteemile uute vastu välja vahetada, lisaks leiab vahetatava sisuga tooteid puudrite ja jumestuskreemide hulgast.

Artdeco tooteportfelli kuuluvad veel ka väga kvaliteetsed küünelakid, 72 erinevas toonis huulepulka, erinevate omaduste ja harja kujuga ripsmetuššid ja mitmed põnevad professionaalse meigi eritooted. Oma uuenduslike toodetega on Artdeco tõeliseks trendiloojaks, kelle laialdaselt populaarseks saanud tooted on eeskujuks ka teistele brändidele.

Pane end kirja 16. juunil toimuvale Anne & Stiili suvisele meigikursusele SIIN.