Noorendav protseduur CooLifting®-uga avaldab kahesugust mõju

Kohene toime (pinguldav): silub nahka ja annab sellele sära, pinguldab, kõrvaldab pindmisi ja vähendab sügavaid kortse. Vahetult pärast seanssi on nägu puhanud ja noorenenud.

Pikaajaline toime (noorendav): stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, taastab derma ning naha tekstuuri ja kvaliteedi.

Miks on CooLifting® nii tõhus?


See Hispaania teadlaste välja töötatud protseduur ühendab endas nelja kõige kaasaegsema tehnika eeliseid ja tõhusat toimet.

CooLifting®-u protseduuri silmatorkava ja kiire noorendava toime tagavad:

• karboksüteraapia — naha töötlemine süsinikdioksiidiga, mis stimuleerib mikrovereringet, varustab intensiivsemalt rakke hapnikuga, toidab kudesid ja tugevdab nahka kollageeni ja elastiiniga;

• krüoteraapia — naha lühiajaline jahutamine madalate temperatuurideni, mille tulemusena paraneb naha pealmiste kihtide verevarustus;

• baroforees — toimeainete viimine ilma süstimata naha sügavamatesse kihtidesse ja positiivse mõju avaldamine raku tegevusele;

• biorevitaliseerimine — naha rikastamine hüaluroonhappe, sorgoekstrakti ja nisuvalkudega, mis avaldab tugevalt noorendavat ja pinguldavat toimet.

Protseduuri näidustused ja vastunäidustused

CooLifting® sobib igas vanuses meestele ja naistele, sest naha seisund võib halveneda mitte ainult vananemisprotsesside, vaid ka ületöötamise, stressi või keskkonnareostuse tagajärjel. CooLifting®-u protseduuri näidustused:

• naha tuhm jume, ebaühtlane toon;
• kotid ja tumedad varjud silmade all;
• naha pehmuse ja elastsuse vähenemine;
• sügavad ja peened kortsud;
• laienenud poorid;
• näokontuuride, näokuju kadumine;
• kuiv nahk;
• pigmendilaigud.

Vastunäidustused on ägedad nakkushaigused, kasvajad, nahakahjustused probleemses piirkonnas.

CooLifting®-u peamised plussid ja eelised

CooLifting® on uudne lahendus, millel on palju plusse. Alljärgnevalt kõige põhilisemad neist.

Biorevitaliseeriv toime ilma süstide ja verevalumiteta. Tähtis neile, kes soovivad alternatiivi valusatele süstidele.

Protseduuri läbiviimise kiirus. See on oluline neile, kellel ei ole palju aega aeglaste protseduuride või taastumise jaoks. Kaasaegse inimese elutempo on väga tormiline, nii et igaüks ei saa kosmeetilistele protseduuridele liiga palju aega pühendada. Kuid CooLifting®-u protseduuri puhul ei pea selle pärast muretsema — kogu protsess võtab aega ainult 5–10 minutit.

Nähtav mõju pärast esimest protseduuri. Nahk omandab kohe värske ja pringi välimuse ning on nähtavalt niisutatud ja paremas korras.

Peale selle püsib tõstev toime (lifting) kaua, sest CooLifting® stimuleerib elastiini ja kollageeni intensiivset tootmist, tagades naha pehmuse ja elastsuse.

Protseduur CooLifting®

• sobib igal aastaajal,
• on mugav ja valutu;
• ei nõua taastumisperioodi;
• protseduuril ei ole kõrvaltoimeid;
• seda saab ühendada teiste kosmeetiliste protseduuridega;
• sobib igas vanuses meestele ja naistele.

Kuidas toimub CooLifting®-u protseduur aparaadi- ja laserkosmetoloogia keskuses Royal Esthetic?

Meie spetsialistid on välja töötanud viieastmelise noorendamisprogrammi CooLifting®-u seadmega, mis meenutab kujult püstolit, mistõttu nimetatakse kogu protseduuri „ilurelvaks”.

Kui vajutate tugeva surve all „päästikule”, pääseb välja madala temperatuuriga süsinikdioksiidi voog, mis pihustatakse kontsentreeritud biorevitaalse kokteilina nahale. Kogu seansi ajal liigutab kosmeetik seda voogu sujuvalt üle näo, pöörates erilist tähelepanu probleemsetele piirkondadele („kanavarbad“, kortsud otsmikul ja kulmude vahel, pigmendilaigud).

Iga protseduur hõlmab viit etappi (puhastamine, ensüümkoorimine, külm niisutus aaloega, naha hapnikuga rikastamine, näo töötlemine ja massaaž CooLifting®-u aparaadiga).

CooLifting®-u seanss võib olla:

- ühekordne: tulemused saadakse kohe pärast ühte seanssi: pinguldav toime, naha pehmus ja sära, pindmiste kortsude eemaldamine ja sügavate kortsude vähendamine. Protseduur loob püsiva efekti.

- rünnaku- või šokiteraapia: 6–8 seanssi kuus (nädalas kaks) noorendava toime jaoks: kollageeni, elastiini intensiivne stimuleerimine, naha uuendamine, selle kvaliteedi ja tekstuuri parandamine.

- toetav teenus: iga 2–4 nädala tagant toimuv seanss (individuaalne konsultatsioon spetsialistiga iga erineva meetodi puhul).

Uuendatud nahk, kõigi peente kortsude eemaldamine, täiuslik ühtlane näotoon, kudede rikastamine hapnikuga — kõike seda on võimalik saavutada CooLifting®-u protseduuri abiga aparaadi- ja laserkosmetoloogia keskuses Royal Esthetic.

ERIPAKKUMINE

Viieastmeline noorendusprogramm

ILURELV CooLifting®

1. Puhastamine + ensüümkoorimine 25 €
2. Naha niisutamine 20 €
3. Hapnikuga rikastamine
4. CooLifting®-u teraapia 89 €
5. Toonust parandav massaaž 25 €

KOKKU: 179 €, eripakkumise hind € 119 €

Eripakkmine kehtib kuni 30.09.2019

Konsultatsioonile registreerumiseks ja kõigile küsimustele vastuste saamiseks võite helistada telefonil +372 58229788 või e-posti teel royalesthetic@gmail.com.

Lisainfot leiate SIIN.

Jaga
Kommentaarid