2. Löö rahaasjades kord majja. Kas oled kellelegi mõned eurod võlgu ja unustasid taas talle ära maksta, kui teda viimane kord nägid? Unustasid eelmisel kuul raamatupidajale mõned tšekid andmata? Aja finantsasjad korda – teatud asju ei maksa homsesse (või uude aastasse!) kaasa võtta.

3. Loobu tüütutest tellimustest. Kui mõni teavitus e-kirja teel või kas või ajakiri on sind tegelikult juba ammu ära tüüdanud, aga sa pole tellimust veel puhtalt viitsimatuse tõttu tühistanud, siis nüüd on selleks aeg. Milleks lugeda midagi, mis sulle midagi ei paku? Miks tarbida infot, mida sa tegelikult ei vaja?

4. Helista sõbrale, keda sa pole juba ammu näinud. Jah, jõuluaeg on ülikiire, aga leia need paar tundi oma vana sõbra jaoks. Usu meid, te mõlemad olete sellega rahul.

5. Planeeri veebruarikuusse mõnus nädalavahetus. See võib olla mõnus spaaretk, nädalavahetus mõnes suurlinnas või kas või päev mõnes Eesti linnas. Siis on sul juba praegu midagi, mida huviga aasta kõige külmemal kuul oodata saad.

6. Tee tööl kokkuvõtteid. Võta aega, et reastada oma selle aasta suurimad tööalased saavutused - ehk on just nüüd õige aeg küsida palgatõusu? Või äkki hoopis minna vastu uutele väljakutsetele?

7. Proovi nädala jooksul mõnd uut harjumust. Näiteks käi nädala vältel tuhat sammu rohkem kui tavaliselt, maga igal ööl kaheksa tundi või proovi loobuda sellest kolmandast kohvitassist, mida oled endale siiani igal pärastlõunal lubanud. Kui nädal läbi, jälgi oma enesetunnet – võib-olla sooviksid jätkata?

8. Otsi välja paar retsepti, mille järgi mõnel külmal talveõhtul midagi eriti maitsvat valmistada.

9. Mõtle, mida oleksid soovinud sel aastal teisiti teha ja miks. Mida sa neist kogemustest õppisid? Kui süüdistad end milleski, siis andesta endale täielikult.

10. Õnnitle end 2016. aastal saavutatu eest. Sa olid tubli!

Allikas: Pure Wow