Printsess Diana kasutas väikeseid käekotte, et katta autost väljudes oma dekoltee. Miks? See ennetas seda, et uudistavad fotograafid tema dekolteest paljastava foto klõpsaksid. Isegi Diana lemmikdisainer Anya Hindmarch kutsus oma väikeseid käekotte kurikuulsalt „dekoltee kottideks“.

Printsess Diana.

Kate Middleton kannab kõrgete kontsadega alati sukkpükse ja silikoontaldasid

Pole mingi saladus, et kuninglike reeglite kohaselt peavad nende naissoost pereliikmed kandma korrektseid sukkpükse. Nende libe materjal võib aga panna jalad kingadest välja libisema. Selle ennetamiseks kasutab Kate Middleton sukkpükste sees silikoontaldasid. Väidetavalt on tema lemmikutest ettevõtte John Lewis valikus leiduvad tallad.

Printsess Diana kandis mütse, mille sisse olid peidetud väikesed juuksenõelad

Ametlikumad avalikud esinemised nõuavad kuninglike pere liikmetelt tihti peakatteid. Kindlasti on meist igaüks aga vähemalt korra mõelnud, kuidas need alati veatult peas püsivad ja tuulega minema ei lenda? Seda eriti suuremate, laia äärega kübarate puhul. Väidetavalt kandis printsess Diana mütside sees väikesed juuksenõelasid, mis kindlustasid, et müts püsiks kindlalt paigal.

Kate Middleton kannab tüütute lendlevate juuksekarvade taltsutamiseks juuksevõrke

Kate Middleton on nii mitmelgi korral muutnud juuksevõrgu eriti šikiks. Ta kannab seda tavaliselt siis kui tema juuksed on sätitud keerukamatesse soengutesse. Nii ennetab ta tüütuid taltsutamatuid juuksekarvu, mis näo ette lennelda võivad.

Kuningliku perekonna liikmed kasutavad aeg-ajalt kleitide äärtel raskusi

Järgmine moetrikk, mida kuninglikud leedid moefopaade ennetamiseks kasutavad, on raskuste lisamine kleitide ja seelikute äärtele. Kuninganna Elizabethi rätsep Stewart Parvin on öelnud, et tihti õmbleb ta riiete äärtele spetsiaalselt loodud raskused, mis ennetavad riiete tuule käes ülesse lendamist. Tundub aga, et seda meetodit ei kasutata just kuigi tihti, kuna Kate'i kleit lendles selle aasta oktoobrikuus aset leidnud printsess Eugenie pulmas vägagi aktiivselt.

Kuningliku perekonna liikmed kasutavad tihti raskemaid materjale ja enam kehasse istuvaid siluette

Veel üks viis, kuidas nad ennetavad seelikute ja kleitide piinlikku lendlemist tugevate tuuleiilide tõttu, on lihtsalt raskemate materjalide ja enam kehasse istuvate siluettide kandmine.

Cambridge'i hertsoginna Catherine

Kuningliku perekonna naised kannavad üks number suuremaid kingi

Moeekspert Harriet Davey on öelnud, et paljud maailmakuulsad staarid kannavad üks number suuremaid kingi. „Kuulsused valivad tihtipeale kingad, mis on nende tegelikust jalasuurusest üks või isegi kaks numbrit suuremad ning seda ühel vägagi lihtsal ja meile kõigile tuttaval põhjusel – villide ja hõõrumise vältimiseks,“ sõnab ta. Mitmetel Meghan Markle'i fotodel on näha, et tema kasutab seda nippi eriti aktiivselt.

Meghan Markle eelistab kanda bodisid, kuna siis püsib kostüümi ülemine osa kindlalt paigal

Meghan nägi välja eriti stiilne (mitte, et ta seda igal hetkel ei oleks), kui ta astus selle aasta veebruarikuus avalikkuse ette Alexander McQueeni ülimoodsas ülikonnas. Kostüümist veelgi tähelepanuväärsem oli aga see, et tema valge pluus oli tegelikult hoopis valge bodi! Selle loojaks on bränd nimega Tuxe. Kui naise fotosid lähemalt uurida, selgub, et ta valib bodid üsna tihti. Näiteks kandis ta üht ka septembrikuus raamatu „Together: Our Community Cookbook“ esitlusel.

Üllatavalt kannavad nad kleitide all ka bodisid, mis suurendavad riietel olevat staatilist elektrit

Kui juba bodidest rääkida, siis ütles etiketiekspert Myka Meier, et üllataval kombel kannavad nii Kate kui Meghan tihtipeale kostüümide all just selliseid bodisid, mille materjalid suurendavad riietel olevat staatilist elektrit. See aitab samuti riideid paigal hoida ja muudab seeliku ja kleitide äärte lendlemise tunduvalt keerulisemaks. Seega on tulemus sarnane riiete äärtele paigaldatud raskustega, kuid tegemist on tunduvalt nutikama ja mugavama viisiga.

Meghan kannab juukseid kerges madalas krunnis tõenäoliselt seetõttu, et ennetada salkudesse tekkivaid ebamääraseid laineid

Järgmine spekulatsioon puudutab Meghani signatuursoengut, täpsemalt sassis madalat krunni. Väidetavalt hoiab see juukseid vaatamata kinnisele olemusele siiski niivõrd vabalt, et ei tekita juuksesalkudesse ebamääraseid laineid. Veebiajakirja Byrdie UK andmetel aitab madalal asuv vaba krunn soenguprobleeme ennetada. Näiteks kannab Meghan tihti kogu päeva madalat krunni ning õhtuseks ürituseks teeb juuksed lahti – kiharad lendlevad siis veatult ja vabalt tema õlgadel.

Meghan Markle

Kate Middleton kannab oma jalgade säästmiseks väidetavalt kontsade sees nahast sisetaldasid

Kuninglikud üritused tähendavad peaaegu alati peent rõivakomplekti. Naiste jaoks tähendab see tavaliselt kõrgeid kontsi. Kate Middleton on tuntud selle poolest, et kannab peaaegu alati uskumatult kõrgeid kingi. Väidetavalt jumaldab ta brändi Alice Bow nahast valmistatud sisetaldasid, mis annavad jalgade alla lisatuge ja pehmust.

Allikas: Cosmopolitan