1. "Ma võtan vitamiine, mis mõjuvad positiivselt mu nahale, küüntele ja juustele. Pealekantavad nahahooldustooted hooldavad vaid naha pealmisi kihte. Selleks, et saavutada pikaajalisem ja efektiivsem tulemus, toidan oma nahka kasulike ainetega seespidiselt.

2. "Teen kindlaks, et minu toit sisaldaks alati aluselisi rohelisi puu-ja juurvilju. Need tasakaalustavad happelisust nii sinu nahas kui veres. Kui see tasakaal on saavutatud, suudab nahk niiskust hoida ja rakud püsivad tööjõulised. Just see annabki minu nahale sära ja elastsuse."

3. "Ma ei maga kunagi meigiga. Äärmisel juhul teen seda vaid lennukis, kui mind maandudes kohe kõmufotograafid ootavad. Meigiga magamine on aga üks suurimaid vigu, mida nahahoolduses teha saad."

4. "Olen otsustanud, et ei käi näohooldustes. Mu nahk ei reageeri neile hästi. Tagajärjeks on alati vistrikud ja punetus ning ma ei talu seda."

5. "Hoian oma nahahoolduse iluarsenali võimalikult minimaalsena. Kui kasutan korraga liiga palju tooteid, on tulemuseks taas vistrikud ja ebaühtlane nahk. Minu tavaline rutiin sisaldab puhastustoodet, toonikut ja aeg-ajalt niisutavat kreemi. Kui tunnen, et mu nahk ei vaja lisaniisutust, siis ma kreemi ei kasuta."

Foto: Scanpix

6. "Ma ei kasuta kunagi meigieemaldussalvrätikuid. Isegi, kui olen festivalil ja magan telgis leian alati võimaluse, et nägu korralikult pesta."

7. Ma ei koori oma nägu kuigi tihti. Kui teed seda liiga palju, kahjustad nahapinda ja eemaldad sellelt ka väärtuslikud õlid. Koorin oma nägu vaid siis, kui see on kuiv ja elujõuetu."

8. "Ma ei kanna kunagi palju jumestuskreemi. Mitte kunagi."

Foto: Scanpix

9. "Ma ei kasuta oma näonahal kunagi kuuma vett. See ärritab nahka ja muudab selle kuivaks. Pesen nägu vaid leige veega."

10. "Kuna mu nahk on üsna heas tasakaalus, ei pese ma seda iga päev. Vahel piisabki vaid mitsellaarveest. Ma ei usu, et peaksin iga päev oma nahalt selle loomulikke õlisid eemaldama."

11. "Ma ei kasuta kunagi karme, suurte tükkidega näokoorijaid. Kui kasutan näo pesemiseks rätikut, teen alati kindlaks, et see oleks marliriidest. Tavaline rätik on nahal liiga terav. Lisaks sellele, et tugevad materjalid ja tooted kahjustavad naha pinda, on need ka keskkonnale kahjulikud."

Foto: Scanpix

Allikas: Marie Claire