Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Isepruunistajaga liialdamine
Kui sind pole just õnnistatud kaunilt jumeka nahaga, oled vähemalt kord elus mõnd isepruunistavat toodet proovinud. Selleks, et sa ei näeks välja nagu oleksid just ahjus oranžiks küpsenud, proovi tumeda isepruunistava toote asemel õrnalt toonitud kehakreeme. Tulemus on tunduvalt loomulikum.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Üleliigne juukselaki kasutamine, mille tulemuseks jäik soeng
Liigne juukselaki kasutamine muudab kiharad ebaloomulikult jäigaks. Selle asemel, et soengu kinnitamiseks sellele pool pudelit lakki lasta, lähtu teada-tuntud tõest, et vähem on rohkem.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Soengu „kaunistused“
Kuigi teatud kaunistused võivad olla ilusad, suvised ja sobilikud festivalile (jah, Coachella-stiilis lillekroonid), võivad ebaloomulikud ja liigagi silmapaistvad dekoratsioonid näha välja lapsikud. Selleks, et sa ei näeks välja kui kõndiv jõulupuu, pane rõhk hoopis ilusatele ehetele.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Säratükkidega juuksejuured
Igasugused säraandvad ja/või säratükkidega tooted võivad valmistada tõelist peavalu – neid ei saa enam kunagi riietelt/nahalt/mööbliesemetelt ära. Hiljuti vallutas sotsiaalmeediat uskumatu trend, kus rohke säraga kaunistati juuksejuuri. Palun, ei enam kunagi!

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Neoontooni huuled
Kuigi teatud olukordades (loe: stiilipidu) võivad neoontooni huuled lõbusad olla, on näiteks neoonroheliste huultega tänavapildis olek liigagi ebaloomulikult veider. Kui valid huulepulga, mis on naha loomulikust toonist drastiliselt erinev, võib kahjuks jääda hoopis ebaprofessionaalne ja agressiivne mulje.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Märgade juuste look
Kuigi punasel vaibal ja moenädalate lavalaudadel näeb justkui märgasid juukseid meenutavat soengut tihti, võib see reaalses elus jätta hoopis väga rasuste juuste mulje.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Konkreetsete piirjoontega mitmevärviline jumestus
Riietuses võib mitmete erinevate värvide kasutamine teatud olukordades šikk välja näha, kuid jumestuses kahjuks mitte. Loomulikumaks tulemuseks ära unusta tooteid hajutada.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Karvased küüned
Pärast seda, kui küünehooldusbrändi CND kaasasutaja Jan Arnold karvaseid küüsi 2016.aasta moeetendusel näitas, on kõikjal püütud seda tulemust imiteerida. Lisaks ilmselgele ebapraktilisusele näeb see trend väljaspool lavalaudasid välja aga äärmiselt veider, rääkimata ebaloomulikkusest.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Ebaloomulik ja mitte sujuva üleminekuga ombre
Ära saa meist valesti aru: me jumaldame ombre stiilis värvitud juukseid. Seda aga juhul, kui heledamast toonist tumedamasse üleminek on loomulik ja kaunis ehk juuksur on tõesti teadnud, mida ta teeb (me väga loodame, et keegi ei proovi seda tulemust koduste vahenditega saavutada). Vastupidisel juhul on tulemuseks mulje, et oled juba ammu pidanud juuksejuurt värvima minema.

Foto: ekraanitõmmis Instagramist

Pleegitatud kulmud
Kohevate kulmude trendi algatamise eest saab tänada modell Cara Delevingne’i. Oleme tänulikud, et liiga kitsaste kulmude võidukäik on läbi saanud! Kui aga staarid nagu Katy Perry, Kendall Jenner ja Rita Ora püüdsid oma kulmude pleegitamisega uut trendilainet alustada, haarasidki paljud mehed ja naised blondeerivate toodete järele. Ütleme ainult üht: loomulikud ja paksemad kulmud on kui otsetee nooremana näiva välimuse poole ning kulmuvaba look on (kergelt) hirmuäratav.

Allikas: RD