Kõrge kontsa ja pahkluurihmaga kõrge kontsaga sandaalid
Kui valid klassikalise tooni (must, valge, beež), sobituvad need paljude riietega. Lisaboonus – sellised kingad pikendavad visuaalselt jalgu.

Kontsaga pahkluusaapad
Selle hooaja kindel favoriit on suurepärane alternatiiv pika säärega klassikalistele saabastele! Kanna koos pükste või kleidiga.

Baleriinad
Madalad ja mugavad basic'ud, loodud selleks, et aidata sul mugavalt ringi liikuda. Vali kas klassikalised mustad või erksavärvilised – just sellised, nagu sulle meeldivad.

Loomaprindiga kõrgete kontsadega kingad
Ussinahk, leopardimuster... Lisavad su välimusele hoobilt stiiliannuse.

Metallik-kontsakingad
Sobivad õhtuseks, aga miks mitte ka päevaseks kandmiseks!

Mugava kontsaga rihmikud
See 90ndate madala ja laia kontsa trend (2-3 cm) teeb tõsist comeback'i. Sinu boonus: saad pikkust juurde, kuid ei kaota mugavust.

Kõrged platvormkingad
Kas kevad-sügised kinnised kingad või suvised sandaalid – kindlasti on need jalas mugavamad kui kõrgete kontsadega kingad. Hooajast hooaega stiilne valik.

Mugavad tennised
Ideaalsed nädalavahetusel, aga ka töiseid asju ajades. Kombineeri teksade ja pintsakuga, kuid eksperimenteeri ka kleiti ja kontorirõivaid kandes.

Madala kontsaga sandaalid
Suve lemmikkingad, sobivad kandmiseks kõikide suviste rõivastega.

Ratsasaapad
Viimistlevad sügisel iga rõivakomplekti ja on täielikud klassikud. Vali mustad või pruunid ja oled teinud tõeliselt ajatu valiku.

Iga ilma saapad
Need on madalad ja soojad, kas nööride või lukkudega – millega lähed läbi sisuliselt igast ilmaolust. Eesti kliimas kohustuslikud!

Allikas: Harper's Bazaar