2. Sul on kalendrisse märgitud väga olulised meeldetuletused – näiteks allahindlused, mis on sulle kui õhk, milleta sa lihtsalt sureksid.

3. Kosmeetika. Kingadele. Sul on kõikvõimalikke kreeme, vikse, geele, spreisid, lappe, švamme ja harju, mida on võimalik jalanõude eest hoolitsemiseks hankida. Suhtud jalanõude eest hoolitsemisse täie pühendumusega.

4. Oled ekspert erinevate brändide suurusnumbrite tabelite vallas. See on teadus ja sul on koostatud selle kohta salajane Exceli tabel, kus on oluline info kirjas.

5. Sa oled mõnikord mõelnud, et äkki sul on probleem… Näiteks siis, kui eelistasid kingašopingut olulisele koosolekule, õe sünnipäevale või oma elukaasase isa juubelile. Ei… Mis probleem? Sa ei tahtnud ju nagunii eriti minna.

6. Sinu sünnipäev. Rõhutad kõikidele, et kingitus sobib ümbrikusse (kui keegi oskaks sinu mõtteid lugeda, siis loetaks sealt “Andke kingade jaoks raha!”).

7. Sa saad pidevalt teistelt oma eriliste kingade eest komplimente. Aga sa teed neid endale ka ise.

8. Veatu pediküür on sinu jaoks elu ja surma küsimus. Ainult nii saavad su kingad selle tähelepanu, mida nad väärivad.

9. Kui avastad kingalt väikese kriimustuse, puhked nutma. Seda juhtub liiga tihti…

10. Oled oma tööga jännis. Ei, see ei ole üldse seetõttu, et unustad end kontoris tundideks veebipoodidesse surfama. Sul on lihtsalt nii palju tööd.

11. Oled tõsiselt kaalunud, kas maksta ära kuu üür või siis lubada endale uued disainerkingad. Kui need maksavad vähem kui üür, siis on see sinu arvates liiga hea võimalus, mida käest lasta...

12. Sinu arusaam mugavatest kingadest ei ühti kellegagi. No aga need on ju mugavad?! Mis sellest, et neil on 10 cm kontsad. Toidupoes on nendega igatahes väga mugav käia!

13. Kui kontsade murdmine oleks olümpiaala, ripuks sul kaelas juba mitu kuldmedalit. Ja plaastrid, pehmendavad tallapadjakesed ja külmasprei on sul alati käekotis kaasas. Kunagi ei või ju teada, eks?!

14. Sa enne sureksid kui tunnistaksid, et su jalgadel on valus. Sa pole üks nendest naistest, kes kõpsutab küll näiliselt kogu aeg kontsakingadel, kuid kes tegelikult need esimesel võimalusel autos või kontoris tenniste vastu vahetab. Ilu nõuab ju ohvreid! Ja sa siiralt usud seda…

15. Kui sa iga kord paneksid euro kõrvale, kui keegi sinult küsib “Kas sul ikka on neid uusi kingi vaja?”, oleksid sa juba ammu miljonär. Ja sul oleks juba oma kingatööstus!

16. Reisides sul on kingadele eraldi kohver. Ei mingit käsipagasiga reisimist, aitäh! Juba kingi on terve kohvritäis, muust me ei hakka siin rääkimagi…

17. Sinu üheks elu suurimaks eesmärgiks on spetsiaalselt kingadele mõeldud garderoob, kus sa saaksid veeta tunde neid õigeid valides. Ja Carrie Bradshaw jääks sulle ikka vägagi alla.

18. Sul on nii palju ja väärtuslikke kingi, et sa kaunistad nendega aeg-ajalt oma korterit. Aga nad on ju ilusad, miks mitte neid raamaturiiulile sättida.

19. Keegi ei tea päris täpselt, kui pikk sa oled. See sõltub kingadest, mida sa parasjagu kannad…

20. Sul on kümneid paare musti saapaid ja ostad neid pidevalt juurde. Nad on ju kõik nii erinevad. Jah, muidugi on…