Spaasse sisse astudes võib märgata kuulsuste autogrammidega pilte, kes Ryu Bae kliendid. Massaaž mõjub nagu plastiline kirurgia, kuid heas tähenduses – tulemused on näha juba peale esimest seanssi. Peale kümmet külastust vaatab aga peeglist vastu noorem ja elurõõmsama välimusega versioon endast.

Ryu sõnul on inimese näos 29 erinevat luud ja need liiguvad vastavalt sellele, kuidas me oma lihaseid kasutame. Mõnikord liiguvad luud märgatavalt. Samuti peegeldab inimese nägu tema tervist ja kohe on näha, kas keha töötab tervilikult.

Ryu võib inimese näost välja lugeda, kas ta magab piisavalt, kas elu on stressirikas, kas inimene on skeptiline või mitte ja isegi selle, millist jalga eelistatakse hoida üle põlve. Näiteks kui kaelas ja õlgades on palju pinget, võib seetõttu muutuda nägu piklikumaks, sest lihased on pinges ja tõmbavad luid alla.

Kahe ja poole tunnise näomassaaži eest tuleb välja käia ligikaudu 850 eurot. Soovitav on võtta 10 kuni 20 protseduuri ja tulemuseks on parem tervis ja sümmeetrilisem nägu. Ryul on oma tehnoloogia, mida kasutab ainult tema ja mille ta on kokku pannud erinevate teadmiste põhjal. Protseduuri käigus lõdvestab massöör erinevaid keha- ja näolihaseid ning liigutab näos asuvaid luid.

Protseduuri tulemused püsivad seni, kuni inimene järgib tervislikku eluviisi. Kui näiteks probleemi tekitab pinge kaelas ja õlgades, siis massaaž küll aitab, kuid kui jätkatakse pingelist elulaadi, ollakse varsti alguses tagasi.

Ilutoodete firma Peach and Lily asutaja Alicia Yoon kirjeldab protseduuri nii: “Esimese asjana vajutas Ryu sõrmeliigestele ja väänas neid. See pidavat nii-öelda algseadistama suurema osa lihaseid kehas. Samas oli see meeletult valus, kuid mitte väljakannatamatu.

Järgmiseks pani Ryu teibiga kõrvade külge pisikesed pallikesed, mis on tehtud germaaniumist ja lõdvestavad pingeid kogu kehas. Seejärel hakkas ta mudima põsesarnu, et lõdvestada näolihaseid – nii pidavat saama need algasendisse tagasi liigutada.

Siis asus Ryu igemeid masseerima, hoides sõrmi samal ajal mu suus. Ta mudis ka minu kõrvu nii seest kui ka väljast ja lõpuks pani ta näpu mulle kõrva ja vajutas tugevasti – see peaks parandama vereringet ja tõstma näolihaste toonust ning neid lõdvestama.

Kõige valusam osa oli kõhumassaaž – haiget tegi soolestik, mitte kõhulihased. See oli tunne nagu keegi võtaks mu siseelunditest kinni ja pigistaks neid. Seejärel lamasin kõhuli ja järgnes intensiivne seljamassaž.

Kõikide osade ajal tegi Ryu ka akupunktuurimassaži. Lõpuks tuli peanahamassaaž, mis oli rahustav ja üldsegi mitte valus. Selle mõte oli lõdvestada pinges lihaseid ja saada luud paika. Ainult puhas rõõm ja mõnu.”

Alicia kirjeldab protseduuri tulemusi nii. “Minu piklik nägu oli lühem, nahk oli värske ja särav ning peeglist vaatas mulle vastu 20-aastane mina. Minu nägu oli sümmeetriline ja tundus, et mu kõht oli tugevam kui varem. Lisaks kõigele pakatasin energiast.” Aliciale meeldis protseduur nii väga, et ta läks ühe korra veel. Ta lisab, et kui peale esimest korda olid tulemused väga märgatavad, siis peale teist korda oli tulemus lausa üllatav.

Ryu Bae sõnul ei ole tema eesmärk muuta inimesi ilusamaks, vaid taasta nende näo loomulik kuju ja vabastada inimesi eelkõige pingetest ning muuta nende enesetunne märkimisväärselt paremaks.

Siin on mõned Ryu soovitused, mida igaüks saab ise kodus teha, et end paremini tunda:

1. Suru peopesaga kõvasti vastu oma põsesarnu ja masseeri neid. See lõdvestab näolihaseid ja hoiab näo pingevaba.

2. Pigista kõvasti sõrmeliigeseid ja liiguta samal ajal sõrmi. See lõdvestab keha- ja näolihaseid ning hoiab ära luude liikumise näos.

3. Mudi nimetissõrmega kõrva ees olevat luud intensiivselt kaks minutit. See lõdvestab näolihaseid ja nii tekib silmade ümber vähem kortse.