2. Keeruta juuksed salkudesse ja lõika ära kõik välja turritavad katkised juukseotsad. See meetod ei mõjuta juuste pikkust, seega sobib eriti hästi siis, kui sa ei raatsi oma pikki juukseid lühemaks lõigata ja/või tahad neid pikemaks kasvatada. Kasuta kindlasti kääre, mis on mõeldud spetsiaalselt juuste lõikamiseks.

3. Võta väike juuksesalk sõrmede vahele ja libista seda aeglaselt läbi sõrmede, samal ajal kääridega salgust välja turritavaid juuksekarvu lõigates.

4. Täielik stiilimuutus? Jah, kui su juukseotsad on väga katki, võib sul tekkida kiusatus need lihtsalt maha lõigata... kuid oota, kas sa tahad seda ikka ise teha? Suure tõenäosusega on sul lõpuks peas selline soeng, millega sa ei julge kodust välja minna. Seega selle sammu soovitame sul vahele jätta. 

5. Et juuksed nii katkiseks ei muutuks, võid proovida igakuiselt kodus juukseotsi piirata – õpi videost õige tehnika selgeks.

6. Kas oled näinud sellist spetsiaalselt katkiste juukseotste lõikamiseks loodud „käärharja“ - ideaalne kõikidele, kes kardavad ise kääre juustesse lüüa. Selle tööpõhimõte on sama, mis meetodil, mida kirjeldatud 2. punktis, kuid seade teeb seda automaatselt.

Hea lugeja, jaga kommentaariumis ka enda koduse juukselõikuse nippe!

Allikas: Youtube.com