Nad ei hakkaks kunagi iseseisvalt oma pükse lühendama
Jah, me teame seda tunnet: püksid on laiuselt õiged, aga liiga pikad. Soovitus: kui seda tõesti tegema pead, mine kohe õmbleja juurde. Nii ei ole ohtu, et pükste ääred pole sirged ja/või ühtlased.

Nad ei aurutaks kunagi õrnade detailidega rõivaid
Aurutamine on ohutu, eks? Vale! Kui sinu riideesemele on õmmeldud pärlid, litrid või muud väljaulatuvad kaunistused, siis ei tohiks seda aurutada. Nimelt on paljud taolised detailid käsitsi värvitud ning aurutamine rikub peaaegu alati nende väljanägemise ja lisaks ka kanga, millele need on kinnitatud. Kui eset aga tõesti aurutada soovid, vii see professionaalsesse keemilisse puhastusse, kus sind ka sellega aidatakse.

Nad aga ei vii keemilisse puhastusse igat eset, millel on märgitud „keemiline puhastus“
Asi ei ole selles, et keemiline puhastus on kallis. See intensiivne protseduur mõjub lihtsalt rõivastele üsna karmilt. Lisaks suudab keemiline puhastus eemaldada vaid plekke, mis ei ole vees lahustuvad, nagu õli ja vaha. Kui plekk aga on vees lahustuv, ei tule see keemilises puhastuses välja. Seetõttu ongi parem mõningaid esemeid ise pesta, nagu siidist pluuse ja kleite. Neid võid lihtsasti ise külma vee ja vedelseebiga pesta. Lase neil seejärel sirgelt kuivada ning vajadusel triigi kiirelt. Tulemus on seda väärt!

Nad ei riputa kunagi asju valesti riidepuudele
Sa ostad uue kleidi või pluusi ning sind hakkavad koheselt häirima nende sisemusse, täpsemalt õlgade juurde kinnitatud väikesed nöörikesed. Haarad esimese asjana käärid ja lõikad need ära. Kõlab tuttavalt? Tuleb välja, et nende eemaldamine ei ole hea mõte. Nöörid, mida leidub ka näiteks kampsunitel, on seal põhjusega. Nimelt peaksid kasutama just neid, et esemeid riidepuule riputada. Pintsakute jaoks peaksid kasutama laiemaid riidepuid, et need kenasti ja sirgelt kapis ripuksid. Pükste jaoks aga soovitavad stilistid mitte kasutada kinnitustega riidepuid, mis värvlile jäljed jätavad, vaid voltida püksid pooleks ning panna riidepuule rippuma. Nii püsivad püksid kõige sirgemad.

Nad ei värvi kunagi kangaid ise
Ükskõik, kui väga sa tahaksid mõne pluusi, kleidi või teksaseeliku värvi muuta, mõtle uuesti. Kahjuks on väga väike võimalus, et koduste vahenditega värvides riideese ka ühtlane jääb. Kui sa aga soovidki luua laigulist tulemust, siis palun väga!

Nad ei mõõda end kunagi ise mõõdulindiga
Püüad midagi internetipoest osta ja mõõdad end, et leida endale sobivaim suurus? Halb mõte. Sinu keha mõõdud muutuvad iga liigutusega ja iga riideesemega, mida kannad, seega täpseid mõõte saada on pea võimatu. Seega, kui soovid teada oma mõõte, palu endale keegi appi, kuna just liikumatult sirgelt seistes võid saada endale kõige ligilähedasemad mõõdud.

Allikas: PureWow