Foto: Shutterstock

Ära kanna üleni musta. Sind kutsuti pulma mitte matustele. Samas, jah, mõnikord on musta raske vältida… Kui sa soovid siiski oma “väikest musta kleiti” kanda, siis kombineeri juurde rõõmsamaid aksessuaare ja kontrolli enne kodust lahkumist veelkord, ega lõpptulemus liialt morbiidne saanud.


Foto: Shutterstock

Hoidu liigsetest paljastustest. Sa ei ole Jennifer Lopez ja see üritus ei ole Grammyde jagamine. Seega, unusta kõik need paljastavad kleidid, millest staarigaleriid uputavad. Pulm ei ole koht, kus enda keha demonstreerida. Kõikvõimalikud katsed silma paista või fotograafi tähelepanu pälvida ei ole samuti sobilikud.


Jennifer Lopez. Foto: Scanpix

Kleidid, mis “karjuvad”: “Vaata, mida mina julgen kanda!” Loe veelkord ka eelmist punkti. Üks stiilireegel, millest võiksid pulma minnes alati lähtuda, on see, et peaksid ka oma riietuse poolest sujuvalt seltskonda sulanduma. Stiilselt.


Lady Gaga. Foto: Scanpix

Väldi pükskostüüme... Ideaalne rõivastus asjalikuks tööintervjuuks, kuid mitte pidulikuks armastuse tähistamiseks. Küll saad seda kostüümi järgmisel konverentsil või koolitusel kanda.


Foto: Shutterstock

… ja teksapükse. Ei, ära isegi mõtle sellele. Ükskõik, kui piduliku pluusi sa nende juurde kombineerid.


Foto: Shutterstock

Tiaarat meenutavad juuksekaunistused. Sa ei ole printsess ja isegi kui mõtled end tõsiselt üles lüüa, on see lihtsalt väga sobimatu. Korraldage hiljem sõbrannadega stiilipidu, kui soovid end printsessiks riietada.


Foto: Shutterstock

Allikas: She Finds