Sireti trennist meenub veel hea nali – kui trennis tuttavat lugu kuulen, teen automaatselt kohe puusanõksu ja tahan kohe ise harjutusi tegema hakata. Kord oli poes proovikabiinis kõlamas lemmiklugu ning puus tegi ise automaatselt nõkse. Leian end tihti sellele trennile mõtlemas.

Tegin perioodi kohta enda jaoks ka statistilise kokkuvõtte – tulemus ei ole just kõige halvem, aga oleks võinud ka parem olla. Alati on, kuhu veel edasi pürgida! Viimase kaheksa kuu jooksul on minu keskmine trenniskäimise sagedus 18,5 trenni kuu kohta. Kehakaalus on kadu vaid 3,25 kg kuu kohta. Selle kohta oli mu ootus palju suurem.

Ma olen otsustanud mitte alla anda. Selgelt seatud siht on kindlasti varsti käes! Anne & Stiili ajakirja jaanuarikuu numbris näed mind kindlasti kaalumas vaid kahekohalise numbri jagu. Siin pole üldse kahtlust!

Oluline muutus on toimunud minu jaoks toitumises. Et õhtul mitte väga näljane olla, siis pärast lõunat teen veel vahepala ja õhtusöögiks söön suppi. Enamasti keedan endale püree- ja kalasupi või seljanka.

Pärast trenni mul väga kõht tühjaks ei lähe, et peaks kontrollimatult sööma, vaid piisab soojast supist. Vahel söön õhtusöögiks mõned kiivid ja/või apelsini. Õhtul joon veel taimeteed. Vahepalaks näksin enamasti peotäie pähkleid ja rosinasegu – see on täiesti piisav ja väga maitsev minu jaoks, kes magusat ei armasta.

Ma loodan, et unehäire hakkab tasapisi taanduma. Õhtuti võtan magneesiumi toidulisandeid ja nädalavahetusel uinun ilma unerohuta. Päeva jooksul suudan ka end piisavalt väsitada, kas siis vaimselt tööl või füüsiliselt spordisaalis. Kõike seda, et mu keha mõistaks, et peab end ise viima puhkeseisundisse.

Minu tegemiste juures on suureks toeks Kehastuudio. See on minu jaoks tõeline aare! Minu jaoks on kvaliteetne aeg väga oluline ja EMS-treening on kiiretel aegadel tõeliseks päästjaks. Kui saalitrenni ei jõua ja sinna põikan, siis tunnen ka vähem süümepiinu. Esteetilise ilu parandamiseks ja liigsete kilodega võitlemiseks on võimalik sinna juurde saada ka erinevaid massaaži valikuid.

Võtsin vastu ka uue väljakutse – kiire salenemine Kehastuudio abiga. Ausalt öeldes see tõesti toimib. Olen proovinud ka midagi uut nagu näiteks kuumad mähised. Kui alguses oli valus, siis nüüd ootan, millal saan end uuesti mähkida lasta. Protseduuril seotakse immutatud sidemed ümber probleemsete piirkondade, mis minu jaoks on kintsud ja kõht. Seejärel mässitakse kile sisse ja linade vahele. Alguses on hullult kuum tunne, aga selliste ilmadega on see eriti mõnus. Hommikuks on kergem olemine ja nahk pehme ja mõnus. Mina soovitan. Varsti on mind ees ootamas veel üks uus protseduur, aga sellest annan juba teada järgmisel korral. Olen ka ise põnevil!

Loomulikult arvestan sellega, et kõige alus on õige ja tasakaalustatud toitumine, aktiivne liikumine ja trennid, ning seejärel tulevad abiks erinevad lihvimise ja säilitamise lisaprotseduurid nagu pressoteraapia, kavitatsioon ja LPG-massaaž. Kui tead, mis on kupumassaaž, siis viimane on sellele sarnane, aga minu silmis parem. Tulemuseks saab veel hea enesetunde ja siledama naha.

Minu eesmärgiks seatud kleit läheb selga, aga istuda veel sellega ei saa. Mõni nädal veel ja küll saab ta kenasti istuma.

Olen siiani endiselt hoidunud alkoholist ja mulle meeldib see tunne. Täiskarsklaseks ma muidugi vist ikka ei hakka.