Septembrikuus kõik on uus! Nimelt alustab minu poeg uue ujumishooajaga ja lähtuvalt sellest sätin ka oma trennid. Tegelikult suuri muutusi klubikülastuste nädalapäevades ega ka trennikordade arvus ei toimu. Minu trennid on praegu planeeritud nii: esmaspäevast kolmapäevani ja reedel jõusaal (kuni kaks tundi) ja laupäeval vastavalt tujule kas jõusaal või ujumine/saun. Pühapäeviti käin pojaga koos ujumas. Püüan sättida nüüd saalitrennide vahele ka rühmatreeningud, vaatame, kuidas see õnnestub…


Foto: Krõõt Tarkmeel

Toitun jätkuvalt suuremal määral kalast ja mereandidest. Mulle maitseb, aga, jah, see on ka kulukas. Samas, kui menüüd umbes nädala jagu ette planeerida, siis oskad ka sooduspakkumistega palju enam arvestada. Ja rahakott ei saagi nii palju kannatada. Näiteks kasutan siiani kord nädalas e-Selveri teenuseid ja värsket kraami ning kala saan siis jooksvalt juurde osta. Toitude valmistamisel kasutan palju juurikaid (minu lemmik on peakapsas, sellest võin väga erinevaid roogasid valmistada ja süüa neid kas või iga päev!). Muidugi, arutasime seda teemat ka minu treeneri Etheliga ja selgus üks väga ebameeldiv tõsiasi – värske peakapsas ei ole kilpnäärme alatalituse puhul üldse soovitatud! Seega, värskekapsasalatil on nüüdsest kriips peal.

Tunnistan taaskord ausalt, et ingel ma ei ole olnud ja mõnikord siiski patustan. Aga need on olnud mõistlikud ja ilma suuremate tagasilöökideta. Näiteks olen söönud restoranis veiselihaburgeri (aga burksi saiast ainult ühe poole!), lõhesaia ja muud sellist.

Lõpetuseks – olen õnnelik, et ilm on ilusaid ja positiivseid inimesi täis. Appi, kui armas, kui spordiklubis, õues või mujal avalikus kohas lähenetakse lihtsalt selleks, et komplimenti teha. Väga armas. See on nii väike asi, mõni sõna, aga see võib muuta inimese päeva ja kes teab, ka kogu maailma!