Kauni ja luksusliku välimuse võtmeks on õigesti valitud aksessuaarid. Mõtle läbi, millist käekotti, päikeseprille ja kingi sa kannad ning pea meeles, et tegemist ei pea olema tuntud disainerite loominguga. Kvaliteetne nahkkott või head kingad teevad su välimusega imet ning saad neid pikka aega kanda.

Värskus ennekõike

Kuigi boheemlaslikud merineitsilokid on imelised, annab sulle elegantsema väljanägemise hoopis korralik föönisoeng. Teenid boonuspunkte, kui viitsid ka lokirullid pähe keerata, mis lisavad su juustele ekstra vetruvust. Kui sul on aga n-ö halva soengu päev, kanna juustesse pisut oma lemmikut juukseõli ja keera kiharad šiki krunni.

Sama kehtib ka viisaka meigi kohta. Parem eelista värsket jumet ja klassikalist punast huulepulka kui ülemeikimist. Ja meigitoodete asemel tasub investeerida hoopis näohooldusesse.

Laki küüned

Kas ikka hoolitsed iganädalaselt oma maniküüri eest? Isegi kui ülejäänud osa sinu elust on sassis, aitab kaunis maniküür välimust parandada. Värvi valides eeliseta klassikalisi roosasid ja punaseid või neutraalseid toone. Ja me ei väsi kordamast, pole midagi hullemat kui näritud küüned!

Kanna alati ehteid

Selle asemel, et iga nädal uusi trendikaid ehteid osta, investeeri tagasihoidlikesse aga ilusatesse ehetesse, mida saad päevast päeva kanda. Klassikalised kõrvarõngad, kaunis tagasihoidlik kaelakee ja sinu stiiliga sobivad sõrmused muudavad su välimuse hetkega elegantsemaks. Hoiatus – ära “doseeri” üle!

Eelista klassikat

Tuntud naised nagu Jacqueline Onassis, Jenna Lyons ja Emmanuelle Alt (või iga teine pariisitar) on tõestuseks, et n-ö kukepüksid, viisakas bleiser ja kvaliteetsed nahkkingad ei lähe kunagi moest ja on alati šikid.

Allikas: The Coveteur