Embassy of Fashioni moemaja kunstnikud Aldo Järvsoo, Riina Põldroos ja Ketlin Bachmann sukeldusid lillemerre ja esitlesid botaanilisest küllusest pakatavaid kollektsioone. Moesaadikute loomingus leidub ükssarvi ja tiivulisi hobuseid, roosiaedu ja barokki, pruutkleite ja geomeetriat ning plisseerkleite ja boheemlust.

Aldo Järvsoo tõi publikuni pliseeritud pikad kleidid, mis kevad-suvesse loodud. Lihtsad lõiked lubavad energilistel suvetoonidel ja lendlevatel kangastel maksimaalselt esile tulla. Elegantsed valikud nii punase vaiba üritusteks kui suvepidudele.

Ketlin Bachmann üllatas kaasaegse tõlgendusega barokist - efektsete mustritega seelikute ja jakkidede kombinatsioonid, avaralõikelised mantlid, ootamatud värvinüansid nii aksessuaaridel kui rõivastel muutsid kollektsiooni üheks publiku lemmikuks.

Riina Põldroosi kollektsiooni "peategelased" olid kaunid pruutkleidid, mida kaunistasid tuhanded käsitsi õmmeldud pärlid, lilled... Lisaks oli kunstnik kasutanud tikandeid ja erinevaid aplikatsioone. Üdini müstiline, naiselik ja pidulik tervik.